Nyheter
Belysning

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

Rum21 Awards 2023

Konkurransen er avsluttet!

#rum21awards2023

... Og vinnerne er...

Årets interiørdesignprofil - hannesmauritzson

Årets bærekraftsinspirator - siggefyndar

Årets stjerneskudd - aamandaemilias

Gratulerer til vinnerne og takk til alle som deltok, nominerte og stemte på sine favoritter!

Årets pris

Vinnerne belønnes med et gavekort fra

Rum21 til en verdi av 10 000 kroner.

Pris

Årets kategorier

Konkurransekategoriene i 2023-utgaven av Rum21 Awards er som følger:

Årets stjerneskudd

Til denne kategorien nominerer du nykommeren eller det siste tilskuddet til din 'følger'-liste. Profilen som er på vei oppover i influencerhimmelen og som daglig overrasker med sitt stilistiske innhold og skarpe tips innen interiørdesign. I denne kategorien kan du konkurrere med bloggen din, YouTube-kanalen, tiktok-kontoen og/eller Instagram-kontoen.

Årets bærekraftsinspirator

I kategorien årets bærekraftsinspirator nominerer du profilen som inspirerer til en bærekraftig tilnærming til interiørdesign. En bærekraftig interiørdesigner er mest sannsynlig en person som dekorerer for livet og ikke for trender. Personen som veileder sine etterfølgere med tips og råd for å designe mer klimasmart på ulike måter. Det kan handle om å shoppe smart og miljømerket, resirkulere, reparere og holde møbler i live for å la det leve i generasjon etter generasjon. I denne kategorien kan du konkurrere med bloggen din, YouTube-kanalen, tiktok-kontoen og/eller Instagram-kontoen.

Årets interiørprofil

I denne kategorien nominerer du en profil med den fineste feeden. Profilen har konsekvent inspirerende innhold med en helhetlig tilnærming til farge og form, hvor du kan fråtse i vakre omgivelser. I denne kategorien kan du konkurrere med bloggen din, YouTube-kanalen, tiktok-kontoen og/eller Instagram-kontoen din.

En person kan konkurrere i flere kategorier, forutsatt at to separate nominasjoner er sendt inn for de ulike kategoriene. Hver kategori behandles som en individuell konkurranse og kandidatene konkurrerer kun mot andre kandidater nominert i samme kategori.

Hold deg oppdatert

Ikke gå glipp av viktige nyheter om Rum21 Awards! Følg oss på Instagram for å få oppdateringer om konkurransen!

Til Instagram