Nyheter
Belysning

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

Konkurransevilkår

Konkurransevilkår för Rum21 Awards 2023

1. Slik fungerer konkurransen

Konkurransen består av tre steg:

1.1. Nominering 8-15. mars

Alle kan nominere en konto for konkurransen. (Merk at du ikke kan nominere noen før konkurransen starter 8 mars). Profilen som nomineres må være aktiv i sosiale medier innen segmentet interiørdesign. Bare personer registrert i Sverige eller Norge kan delta i Rum21 Awards 2023. Alle nominasjoner må være mottatt innen 15 mars 2023 kl. 12.00. Deretter lukkes nomineringen og stemmeperioden begynner.

1.2. Avstemning 16-20. mars

Alle som er bosatt i Sverige, Norge, Danmark eller Finland kan stemme i konkurransen, men bare en gang per IP-adresse per dag. Avstemningen starter 16 mars kl. 00.00. Alle stemmer må være mottatt senest klokken 12.00 den 20 mars 2023. Deretter avsluttes avstemningen og arbeidet til juryen vil begynne. Kun norske stemmer er akseptert. Før juryens arbeid finner sted, foretas en ytterligere kontroll av alle stemmer for å sikre at resultatet er riktig. Eventuelle stemmer utenfor Norden vil bli fjernet fra det totale antallet stemmer

1.3. Jury 21 mars

Etter å ha telt stemmene (for å utelukke ugyldige stemmer), sjekker Rum21 de fem deltakerne fra hver kategori som fikk flest stemmer, for å sikre at de oppfyller konkurransevilkårene. Hvis noen blir diskvalifisert, går finaleplassen videre til neste person på listen. Etter denne gjennomgangen går de 20 finalistene videre til juryrunden. Juryen består av fire personer som i forkant har blitt utnevnt til oppdraget av Rum21. Juryens oppgave er å velge fire vinnere, en fra hver kategori. Les hvordan dette gjøres i avsnitt 3.

Vinnerne vil bli kontaktet og publisert på Rum21.no i våre sosiale kanaler.

2. Delta i konkurransen

Nominer deg selv eller bli nominert av noen gjennom skjemaet på konkurransesiden. Deltakerne må være aktive i sosiale medier innen segmentet interiørdesign. Du som deltaker må ha en åpen profil i hele konkurranseperioden, ellers vil nominasjonen bli fjernet og det vil ikke være mulig å vinne konkurransen. Kun norske og svenske kontoer kan konkurrere i Rum21 Awards 2023.

2.2. Årets kategorier

Konkurransekategoriene i 2023-utgaven av Rum21 Awards er som følger:

Årets stjerneskudd

Til denne kategorien nominerer du nykommeren eller det siste tilskuddet til din 'følger'-liste. Profilen som er på vei oppover i influencerhimmelen og som daglig overrasker med sitt stilistiske innhold og skarpe tips innen interiørdesign. I denne kategorien kan du konkurrere med bloggen din, YouTube-kanalen, tiktok-kontoen og/eller Instagram-kontoen.

Årets bærekraftsinspirator

I kategorien årets bærekraftsinspirator nominerer du profilen som inspirerer til en bærekraftig tilnærming til interiørdesign. En bærekraftig interiørdesigner er mest sannsynlig en person som dekorerer for livet og ikke for trender. Personen som veileder sine etterfølgere med tips og råd for å designe mer klimasmart på ulike måter. Det kan handle om å shoppe smart og miljømerket, resirkulere, reparere og holde møbler i live for å la det leve i generasjon etter generasjon. I denne kategorien kan du konkurrere med bloggen din, YouTube-kanalen, tiktok-kontoen og/eller Instagram-kontoen.

Årets interiørprofil

I denne kategorien nominerer du en profil med den fineste feeden. Profilen har konsekvent inspirerende innhold med en helhetlig tilnærming til farge og form, hvor du kan fråtse i vakre omgivelser. I denne kategorien kan du konkurrere med bloggen din, YouTube-kanalen, tiktok-kontoen og/eller Instagram-kontoen din.

En person kan konkurrere i flere kategorier, forutsatt at to separate nominasjoner er sendt inn for de ulike kategoriene. Hver kategori behandles som en individuell konkurranse og kandidatene konkurrerer kun mot andre kandidater nominert i samme kategori.

3. Hvordan vinner jeg?

Juryen avgjør hvilke kandidater som vinner konkurransen. Totalt vil det bli valgt fire vinnere, en fra hver kategori. Når avstemningen er fullført, går de fem kandidatene med mest stemmer fra hver kategori automatisk videre til juryen.

Vinneren vil bli informert personlig via e-post eller Instagram. Hvis vinneren er under 18 år, vil en verge bli kontaktet. Vinneren vil bli publisert med for- og etternavn på Rum21 sin nettside og i sosiale kanaler.

3.1. Juryens kriterier

Juryen bedømmer og gir poeng til hver enkelt konto, på en skala fra 1 til 5 og basert på følgende kriterier:

  • Bildekvalitet (sammensetning, belysning, utseende)
  • Kreativ høyde (unikhet innen interiørdesign og styling, plukker opp trender)
  • Følelse for farge og form
  • Engasjement (frekvensen av oppdateringer, engasjement med følgere) 
  • Inspirerende og varierende innehold

Kandidatene får også poeng for flest stemmer (flest stemmer = 5 poeng, nest flest stemmer = 4 poeng osv.). Kandidaten som får den høyeste totale poengsummen i sin kategori vinner.

Juryens avgjørelse kan ikke påklages og juryen trenger ikke å begrunne sin avgjørelse.

4. Leserkonkurranse

De fire personene som var de første til å nominere vinneren i hver kategori, vil vinne et gavekort på 1000 kroner til bruk i Rum21 sin nettbutikk. Når du sender inn din nominasjon, vil det bli generert et tidsstempel som danner grunnlaget for hvem som vil vinne leserkonkurransen. Du blir automatisk med i leserkonkurransen når du nominerer en konto. Vær oppmerksom på at du må fylle inn navn og e-postadresse for å vinne leserkonkurransen.

5. Premien

Premien består av et gavekort på Rum21. Verdien er 10 000 kroner

Det er ikke mulig å bytte gevinster mot kontanter eller annen eiendom. Vinnerne er ansvarlige for å betale eventuelle skatter som kan oppstå som følge av gevinsten.

6. Personvern

Informasjonen du oppgir om deg selv i forbindelse med nominasjonen vil bli behandlet for å administrere konkurransen. Ved å nominere en konto i konkurransen, godtar du konkurransevilkårene og godtar behandling av personopplysninger som beskrevet ovenfor. Her kan du lese personvernerklæring og hvordan vi behandler dine personopplysninger.

7. Annet

Royal Design Group Holding AB, heretter kalt Rum21, er ansvarlig for konkurransen. Du trenger ikke å kjøpe noe for å konkurrere. Ansatte i Rum21, samt ektefelle og barn av den ansatte har ikke lov til å delta i konkurransen.

Rum21 påtar seg ikke ansvar for konsekvensene ved av at konkurransebidrag går tapt, blir skadet, sendt feil eller levert for sent til Rum21. Rum21 tar heller ikke ansvar for tekniske problemer eller problemer som kan påvirke en oppføring eller sluttresultatet i konkurransen.

Ved å sende inn din oppføring i konkurransen, overfører du opphavsretten til oppføringen til Rum21. Dette betyr at dine rettigheter til bidraget avsluttes og at Rum21 kan overføre bidraget til en annen part og bruke bidraget, uten tidsbegrensning og på valgfri måte. Men kun innenfor Rum21 sin normale drift og i samsvar med norsk lov og god praksis.

Rum21 forbeholder seg retten til å ekskludere eller fjerne bidrag fra konkurransen uten å varsle deltakeren dersom Rum21 anser at deltakeren har jukset eller hvis bidraget anses å være ulovlig, støtende eller på annen måte etisk eller moralsk upassende.

For spørsmål om konkurransen, vennligst send en e-post til contest@rum21.se