Nyheter
Belysning

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

The Globe 228 Bordlampe, Nikkel

The Globe 228 Bordlampe, Nikkel

16 205 kr
Globe 228 er en bordlampe fra Oluce med tidløs design og materialer av høy kvalitet, perfekt for å skape en koselig atmosfære.
Leveringstid:  6-8 uker

The Globe 228 Bordlampe

16 205 kr

Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp i 30 dager
Fri frakt!

Produktinformasjon

Vi presenterer den utsøkte bordlampen Globe 228, et kunstverk av tidløs eleganse og funksjon som er mesterlig utformet av Oluce. Dette er ikke bare en lampe, men et stykke designhistorie. Den ble designet av den berømte designeren Joe Colombo i 1964, og er ikonisk på grunn av den sømløse kombinasjonen av elegant geometri og funksjonalitet. Globe 228 har en gjennomsiktig, munnblåst glasskule med en sylindrisk metallreflektor. Lyset er tidløst og skaper en intim atmosfære som passer perfekt til den koselige stuen, det rolige soverommet eller det inspirerende arbeidshjørnet. Velg mellom satengnikkel eller anodisk bronse for å matche stilen din.

Designeren er Joe Colombo. Originaldesign fra 1964.

Bra å vite om The Globe 228 bordlampen


- Designeren er Joe Colombo.
- The Globe 228 er verdsatt for de geometriske formene.
- The Globe 228 er også verdsatt for materialene av høy kvalitet.
- Fra kolleksjonen The Globe.
- Laget av munnblåst glass og metall.
- Lyskilde ikke inkludert.


Egenskaper

#rum21
Om varemerket
Oluce ble grunnlagt i 1945 av Giuseppe Ostuni og er en av Italias eldste produsenter av designbelysning. Varemerket har vært banebrytende siden 50-tallet innen belsningsdesign og har samarbeidet med ikoner som Tito Agnoli, brødrene Castiglion, Joe Colombo, Vico Magistretti og Christophe Pillet. I dag er Oluce et varemerke som fører sammen fortidens, nåtidens og fremtidens design på en innovativ måte med nyskapende designere og spennende materialer.