Nyheter
Belysning

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

The Globe 727 Vegglampe, Satin Gold / Anodisert Bronse

The Globe 727 Vegglampe, Satin Gold / Anodisert Bronse

13 635 kr
Globe 727 er en vegglampe fra Oluce med tidløs design og materialer av høy kvalitet, perfekt for å skape en koselig atmosfære.
Leveringstid:  6-8 uker

The Globe 727 Vegglampe

13 635 kr

Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp i 30 dager
Fri frakt!

Produktinformasjon

Vi presenterer Globe 727 vegglampe fra Oluce - en herlig blanding av tidløs design og utsøkt håndverk! Denne lampen ble utviklet av den kjente designeren Joe Colombo i 1964, og kombinerer rene geometrier for å skape en fin balanse mellom form og funksjon. Globe 727 har en sfære av krystallklart, håndblåst glass som elegant omslutter en sylindrisk metallreflektor som er tilgjengelig i satin nikkel eller satin gull og anodisk bronse. Lampen har et mykt, diffust lys som skaper en behagelig atmosfære der man kan slappe av etter en lang dag. Den er mer enn bare belysning - den er et kunstverk som tilfører et sofistikert preg til ethvert rom.

Designeren er Joe Colombo. Originaldesign fra 1964.

Bra å vite om The Globe 727 vegglampen


- Designeren er Joe Colombo.
- The Globe 727 er verdsatt for de geometriske formene.
- The Globe 727 er også verdsatt for materialene av høy kvalitet.
- Fra kolleksjonen The Globe.
- Laget av munnblåst glass og metall.
- Lyskilde ikke inkludert.


Egenskaper

#rum21
Om varemerket
Oluce ble grunnlagt i 1945 av Giuseppe Ostuni og er en av Italias eldste produsenter av designbelysning. Varemerket har vært banebrytende siden 50-tallet innen belsningsdesign og har samarbeidet med ikoner som Tito Agnoli, brødrene Castiglion, Joe Colombo, Vico Magistretti og Christophe Pillet. I dag er Oluce et varemerke som fører sammen fortidens, nåtidens og fremtidens design på en innovativ måte med nyskapende designere og spennende materialer.