Nyheter
Belysning

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

Cyber Week 2023

Cyber Week på Rum21 er her! Denne uken er det siste sjanse til å få opptil 70 % rabatt på tusenvis av produkter fra varemerker som &Tradition, Decotique, FLOS og mange flere. Vårt Cyber Week-tilbud gjelder frem til og med 3/12, så sørg for å gjøre årets designkupp innen ukens slutt.
BelysningMøblerJulTekstil & tepperInnredningServeringDecotique&TraditionHAYMuuto
Viser 0 produkter

Black Friday går av stabelen i slutten av november, og under hele uken, Black Week, kommer vi til å ha tilbud på mengder av produkter innen belysning, innredning og møbler. Ta sjansen og shop julegaver til deg selv, vennene dine og familien din til ekstra fordelaktige priser allerede i slutten av november hos oss på Rum21.no.

Black Friday 2023

Black Friday er en shopping-høytid som opprinnelig kommer fra USA og markerer startskuddet for julehandelen, som der tar fart etter Thanksgiving. I Sverige ble Black Friday en populær shoppingdag i begynnelsen av 2010-tallet, da alt flere butikker begynte å oppmerksomme dagen. Nå for tiden har mange e-handelsbutikker, såvel som fysiske butikker, ekstra bra tilbud under hele uken og Black Friday-helgen. Også mandagen etter Black week, Cyber Monday, byr på fantastiske tilbud du ikke vil gå glipp av.