Inspirasjon
Søk
FavoritterFavoritter
Møbler

Raske leveranser

Over 13 000 produkter på lager

Alltid prisgaranti

Shop/Kampanje/Black Week 2020 - Belysning

Black Friday 2020 - Belysning

Black Week Deals! Under hele black week og Black friday har Rum21 fantastiske tilbud på designlamper fra velkjente varemerker.
Viser 0 produkter
Lukk meny

InneholdBlack week 2020

Handle lamper under Black Week

Årets beste salg inntreffer i slutten av november og er den perfekte sjansen til å handle julegaver til hele familien. Hos Rum21 finner du belysning til alle rom. Vi har et stort sortiment av taklamper, takpendler, bordlamper og gulvlamper. Alt fra lysekroner til stuen, entrélamper, funksjonsbelysning, til kjøkken- og nattlamper til barnerom. På Black Friday og under hele Black Week, med etterfølgende Black Weekend og Cyber Monday, tilbyr vi designlamper våre til fordelaktige priser. Fantastiske tilbud på velkjente varemerker innen belysning.

Designlamper til hele hjemmet

Under Black Week kommer vi til å fylle på her med italiensk design som floslamper og belysning fra Foscarini. Også lamper fra populære By Rydéns og Fritz Hansen kommer til å dukke opp under uken. Petite Friture med lampen Vertigo og andre fantasifulle trendlamper som for eksempel apen fra Seletti er eksempler på tilbud under Black Friday og/eller Black Week.