Nyheter
Belysning

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

Cyber Week 2023: Tekstil & tepper

Under hele Cyber Monday og Cyber Week kan vi på Rum21 tilby fantastiske tilbud på tekstiler og tepper fra mange premium varemerker.
PappelinaHAYCeannisChhatwal & JonssonMarimekko
Viser 0 produkter

Soveromstekstiler som laken, putetrekk, putetrekk og sengetepper finner du online hos Rum21 under Black Friday og hele Black Week. Tilbud hele uken for all tekstil både på soverom og stue. Pynteputer og sofaputer, tepper og pledd- alle tekstiler du kan tenke deg å innrede med. Pynteputer og sengeteppe på sengen ser både ser koselig ut, i sofaen er det både trendy og koselig med ullpledd og store tepper. Vi har også tekstiler for barnerommet - barnetepper, sengesett for barn og pynteputer som passer til.

Plasttepper, ulltepper, rye eller viskosetepper - hos Rum21 finner du tepper for alle rom. Passer det best med et grått teppe eller kanskje et stripete teppe? Sjekk ut hele sortimentet og finn ditt favoritteppe her. Her finner du både et stort teppe til stuen, en liten baderomsmatte eller et teppe til gangen. Soveromstepper er ofte store og myke, kjøkkenteppet er kanskje et filleteppe eller et praktisk plastteppe.