Nyheter
Belysning

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

Sustainable choices / FDB Møbler

FDB Møbler har som mål å være Danmarks mest ansvarlige møbelbedrift – det er grunnlaget og utgangspunktet for alt de gjør. Deres overordnede mål er å sørge for at alt fra den minste skammelen til den største hjørnesofaen kvalifiserer for svanemerket. FDB Møblers historie går stolt tilbake til 1942, og de ser det som sitt ansvar å sørge for at barnebarnas barn får høre deres historie i en verden som fortsatt er velsignet av sol, vind og vann.
Viser 123 produkter
Beige
Sort
Blå
Brun
Grønn
Grå
Eik
Lilla
Rød
Transparent
Hvit
Pris
400 kr
1 100 kr
3 000 kr
8 100 kr
22 000 kr
FDB MøblerBestillingsvare
Kampanje
-24%
C69E Ry Bord Eik med 2 Forlengelsesplater, 120x220 cm
32 774 kr

"Alt vi produserer i tre er FSC-sertifisert (FSC-C164841), akkurat som alle våre tekstiler bærer OEKO-TEX-merket"

FDB MøblerPå lager
Kampanje
-30%
M14 Pute Antrasitt, Til M13 Sammen Benk
839 kr

Svanemerket

20 produkter i FDB sin produktkatalog er Svanemerket. Det betyr at de har bestått en rekke kriterier og opprettholder en miljøstandard som er verdig en av de tøffeste miljømerkene. Svanemerkede møbler er fortsatt relativt sjeldne, så FDB Møbler ligger i forkant av sin bransje.

Bærekraftig i generasjoner

Gjennomsnittlig levetid for FDB-produkter er minst 30 år, selv om de ofte varer enda lenger. Dette krever et bærekraftig tankesett forankret i et fundament av enkel, tidløs design. Det vil si at selv om du er den første eieren av et helt nytt møbel fra FDB Møbler, så er det lite sannsynlig at du blir sluttbruker. Alt vi produserer skal vare i generasjoner.

Rimelig kvalitet

Et grunnleggende prinsipp i FDB Møbler sin filosofi er at god kvalitet skal være tilgjengelig for alle. Design med hensikt om å være med deg hele livet!

Livslang design

Alt fra FDB Møbler er designet for å vare livet ut og designkonseptet deres er: "ingen overflødig utsmykning for å redusere skjønnheten i enkelhet, ingen trend som forringer sann tidløshet." Kort sagt, 100% ærlig design og solid håndverk. Bak hvert produkt ligger en tanke om å skape verdier for mennesker, både nå og i fremtiden.