Nyheter
Belysning

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

Sustainable choices / Audo Copenhagen

Ifølge Audo Copenhagen er god design mye mer enn estetikk og funksjon. Sosialt bærekraftige og miljømessig praksis er viktige kjennetegn ved god design. Audo Copenhagen har tatt konkrete skritt for å bidra til å redusere miljøpåvirkningen av produksjonen, forbedre kvaliteten på produktene og opplevelsen for kundene. Et produkt som er ansvarlig produsert og designet har lengre levetid både estetisk og fysisk. Med hjelp av bærekrafteksperter innen miljø, samt sosialt og juridisk ansvar har Audo Copenhagen utviklet et bærekraft-manifest, en adferds-kodeks og ti kriterier for å sikre at de driver sin virksomhet i riktig retning for en bærekraftig fremtid.
Audo CopenhagenPå lager
Dancing Pendel 95 cm
8 077 kr
Viser 11 produkter
Beige
Sort
Hvit
Gul
Pris
3 000 kr
4 900 kr
8 100 kr
13 400 kr
22 000 kr

"Vi produserer våre produkter så nær deres endelige destinasjoner som mulig for å redusere ressursforbruket og designteamet vårt er fokusert på å utvikle produkter som produseres ansvarlig."

Manifestet er basert på tre grunnpilar:

1. Design for lang levetid

2. Lokal produksjon

3. Ansvarlige produkter

Gjennom disse pilarene prøver Audo Copenhagen å lage produkter som vil vare i generasjoner med ti års garantier introdusert i trinn, i tillegg til at de vil begynne å selge reservedeler.