Nyheter
Møbler

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

Tip Gulvlampe, Hvit

4 545 kr
Gulvlampe fra Muuto.
Leveringstid:  1-2 uker

Tip Gulvlampe

4 545 kr

Velg riktig lyskilde

Det kan være vanskelig å velge riktig lyskilde til lampen din og kanskje enda vanskeligere å bestemme seg for hva slags lampe som passer i hjemmet ditt. Vi har satt sammen en enkel guide som vil veilede deg gjennom Lumens og Kelvins.

Les guiden her!
Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp i 30 dager
Fri frakt!

Produktinformasjon

Tip gulvlampe fra Muuto med et stilrent design, en kombinasjon av funksjon og minimalisme. Den har en slank, elegant lampefot med en justerbar arm for å styre lysets retning og en LED-lyskilde med dimmer for å gi et varmt og behagelig lys. Velg mellom ulike farger.

Designet av Jens Fager.


- Dimmer.
- Built-In Led
- Lumen: 330 lm
- Bredde: 320 mm.
- Høyde: 1108 mm.
- Kelvin: 2700 K
- IP-klasse: IP 20.
- Ledningslengde: 2500 mm.


- Bruk en tørr vaskeklut.
- For mer informasjon, last ned PDF.Egenskaper

Om varemerket
Muuto kommer fra Danmark og strever etter å gi skandinavisk tradisjon nye og orginale perspektiv. Ordet muuto er hentet fra det finske språket og betyr nye perspektiv. Muuto håndplukker designertalenter fra Skandinavia og gir de frihet til å uttrykke den individuelle historien sin gjennom hverdagslige gjenstander.
Møbler Belysning Innredning Servering Tepper Tekstil Barn Hagemøbler Nyheter null Inspirasjon Varemerker Designere Gavekort Gift Guide null Outdoor Season null Kundeservice Om Rum21 Kundeservice null