Nyheter
Møbler

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

Tip Vegglampe, Svart

2 049 kr
Vegglampe fra Muuto. Vegglampen har et stilrent design i pudderbelagt aluminium og en energisparende LED-lyskilde med dimmer for å gi et varmt og behagelig lys.
På lager

Tip Vegglampe

2 049 kr

Velg riktig lyskilde

Det kan være vanskelig å velge riktig lyskilde til lampen din og kanskje enda vanskeligere å bestemme seg for hva slags lampe som passer i hjemmet ditt. Vi har satt sammen en enkel guide som vil veilede deg gjennom Lumens og Kelvins.

Les guiden her!
Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp i 30 dager
Fri frakt!

Produktinformasjon

Tip vegglampe fra Muuto med et stilrent design i pudderbelagt aluminium. Den har en energisparende LED-lyskilde med dimmer for å gi et varmt og behagelig lys og et justerbart hode for å styre lysets retning. Velg mellom ulike farger.

Designet av Jens Fager.


- Dimmer.
- Built-In Led
- Lumen: 220 lm
- Bredde: 160 mm.
- Høyde: 95 mm.
- Kelvin: 2700 K
- IP-klasse: IP 20.
- Ledningslengde: 2500 mm.
- Gradvis minkende/økende lysstyrke når den tennes og slukkes.


- Bruk en tørr vaskeklut.
- For mer informasjon, last ned PDF.Egenskaper

Om varemerket
Muuto kommer fra Danmark og strever etter å gi skandinavisk tradisjon nye og orginale perspektiv. Ordet muuto er hentet fra det finske språket og betyr nye perspektiv. Muuto håndplukker designertalenter fra Skandinavia og gir de frihet til å uttrykke den individuelle historien sin gjennom hverdagslige gjenstander.
Møbler Belysning Innredning Servering Tepper Tekstil Barn Hagemøbler Nyheter null Inspirasjon Varemerker Designere Gavekort Gift Guide null Outdoor Season null Kundeservice Om Rum21 Kundeservice null