Nyheter
Belysning

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

Tobo W65 Vegglampe, Hvit

Tobo W65 Vegglampe, Hvit

1 690 kr
Tobo W65 vegglampe fra DCWéditions med et tidløst design i messing og stål med flere, sirkulære deler og et elegant uttrykk for å skape en koselig stemning.
På lager

Tobo W65 Vegglampe

1 690 kr

Velg riktig lyskilde

Det kan være vanskelig å velge riktig lyskilde til lampen din og kanskje enda vanskeligere å bestemme seg for hva slags lampe som passer i hjemmet ditt. Vi har satt sammen en enkel guide som vil veilede deg gjennom Lumens og Kelvins.

Les guiden her!
Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp i 30 dager
Fri frakt!

Produktinformasjon

Tobo W65 vegglampe fra DCWéditions med et tidløst design i messing og stål med flere, sirkulære deler og et elegant uttrykk for å skape en koselig stemning. Rettet lys på topp og bunn.

Designet av DCWéditions.

Bra å vite om Tobo W65 vegglampen


- Tobo W65 er verdsatt for sitt klassisk design.
- Tobo W65 er også verdsatt for de enkle materialene.
- Finnes i forskjellige farger.
- Finnes også som en gulvlampe.
- Fra kolleksjonen Tobo by DCWéditions.
- Lyskilde ikke inkludert.


Tekniske egenskaper på spotlighten:


- Gu10
- Max. 10 Watt
- Høyde: 220 mm.
- Diameter: 65 mm.
- Vekt: 760 g .


Egenskaper

#rum21
Om varemerket
DCWéditions ble grunnlagt i 2008 av Philippe Cazer og Frédéric Winkler. Sammen ønsket de å skape et varemerke som samlet ikoniske gjenstander under samme tak. Et varemerke som forente gjenstander fra fortid og nåtid, men som delte samme designprinsipp: En ærlig enkelhet som vil vare i generasjoner. Siden den gang har DCWéditions lagt til flere og flere designere og deres verk til katalogen sin. I dag kan de skilte med gjenstander fra Bernard-Albin Gras, Bernard Schottlander, Bertrand Balas, Dominique Perrault, Gaëlle Lauriot-Prévost og Jacques Biny.
Belysning Møbler Innredning Tekstil Tepper Servering Barn Utemøbler Nyheter null Inspirasjon Varemerker Designere Gavekort null null Kundeservice Om Rum21 Kundeservice null