Kundeservice
Handlekurv
(0)
(0)
Favoritter
Møbler
product
variable_135445Torso Barstol, Sort/Sorthttps://www.rum21.no/torso-barstol?p=209036https://az666937.vo.msecnd.net/67/c52f865f-fc0c-4909-a8e8-b961041753b0OutOfStock4839NOK/mobler/mobler/stoler/mobler/stoler/barstolerDesign House StockholmTorso barstol fra Design House Stockholm, designet av Lisa Hilland. Torso er en kombinasjon av designeren Lisas to store interesser, mote og design. Lisa hadde svært vanskelig for å bestemme seg for hvilken retning hun ville ta da hun var yngre. Nå fikk hun sjansen til å skape noe med en kombinasjon av de to verdenene gjennom denne fantastiske barstolen. Torso er en unik barstol hvor de to verdene i kombinasjon har resultert i en komfortabel og funksjonell barstol som passer perfekt inn i de fleste moderne hjem. Designeren hyller vanligvis svenske håndverkere, derfor er det en selvfølge at barstolen og skinnet er fremstilt og produsert i Sverige.4839
Shop/Møbler/ Stoler & Krakker/ Barstoler
1 / 6
Design House StockholmDesign House Stockholm

Torso Barstol, Sort/Sort

4 839 kr
Stilren, men samtidig utrykksfull, i en visuelt detaljert versjon.
Leveringstid:  2-3 uker
30 dagers åpent kjøp
Rask leveranse
Koronainformasjon: Vi leverer som vanlig med trygg levering

Produktinformasjon

Torso barstol fra Design House Stockholm, designet av Lisa Hilland. Torso er en kombinasjon av designeren Lisas to store interesser, mote og design. Lisa hadde svært vanskelig for å bestemme seg for hvilken retning hun ville ta da hun var yngre. Nå fikk hun sjansen til å skape noe med en kombinasjon av de to verdenene gjennom denne fantastiske barstolen. Torso er en unik barstol hvor de to verdene i kombinasjon har resultert i en komfortabel og funksjonell barstol som passer perfekt inn i de fleste moderne hjem. Designeren hyller vanligvis svenske håndverkere, derfor er det en selvfølge at barstolen og skinnet er fremstilt og produsert i Sverige.

Egenskaper

 • Produktnummer209036
 • Lev. produktnummer2497-1000
 • Varemerke
  Design House Stockholm
 • Serie
 • Designer
  Lisa Hilland
 • FargeSort
 • MaterialeStål, Skinn, Finér
 • Bredde53 cm
 • Dybde52 cm
 • Høyde97 cm
 • Sittehøyde65 cm

Anbefalinger

Her er noen produkter vi tror du liker.

Om varemerket
Om varemerket
Design House Stockholm ble grunnlagt av Anders Färdig. Design House Stockholm startet som et kreativt produktutviklingsforetak for andre varemerker i 1992. I 1997 begynte produktlanseringen, først ut var Harri Koskinens Block Lamp som raskt ble en verdenssuksess. Design House Stockholm har som mål å være et speil for det beste av skandinavisk design.

Kundeservice

KundeserviceRetur & AngrerettKjøpsvilkårPersonvernerklæringOrdre & LeveringReklamasjonVår prisgaranti
© 2020 Rum21.no