Nyheter
Belysning
Transloetje Bordlampe, Grå
-25%
fatboy - logofatboy - logo

Transloetje Bordlampe, Grå

753 kr
Tid. pris1 004 krAnb. pris1 004 kr

Prisinformasjon

Anbefalt pris
Leverandørs anbefalte utsalgspris

Tidligere pris
Laveste salgspris for dette produktet de siste 30 dagene før prisreduksjonen begynte

Transloetje bordlampe fra Fatboy. En helt unik lampe med trådløst system. Lampen har energisparende LED-pære og touch-funksjon på lampefoten som regulerer lysstyrken. Bordlampen lades med ledning via USB og er et perfekt supplement til det
På lager

Transloetje Bordlampe, Transparent

753 kr

Velg riktig lyskilde

Det kan være vanskelig å velge riktig lyskilde til lampen din og kanskje enda vanskeligere å bestemme seg for hva slags lampe som passer i hjemmet ditt. Vi har satt sammen en enkel guide som vil veilede deg gjennom Lumens og Kelvins.

Les guiden her!
Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp i 30 dager
Fri frakt!

Produktinformasjon

Transloetje bordlampe fra Fatboy. En helt unik lampe med trådløst system. Lampen har energisparende LED-pære og touch-funksjon på lampefoten som regulerer lysstyrken. Bordlampen lades med ledning via USB og er et perfekt supplement til det moderne hjemmet.

Egenskaper

#rum21
Om varemerket
For ikke så lenge siden blåste Alex Bergman liv i den gamle sakkosekken og introduserte den for det nederlandske markedet. Suksessen var et faktum! Fatboy finnes nå i mesteparten av verden, og på hvert kontinent har den blitt litt av et livsstilsikon. Fatboy representerer en sympatisk, åpen, tolerant, humoristisk og avslappet livsstil.