Design Days - opptil 50% rabatt på utvalgte klassikere

Kundeservice
Handlekurv
(0)
(0)
Favoritter
Møbler
product
213299Travels Light Luftballong, White Ivoryhttps://www.rum21.no/travels-light-luftballong-white-ivoryhttps://az666937.vo.msecnd.net/67/aafa7964-3995-4a21-a181-af6f8779b199OutOfStock525NOK/innredning/innredning/dekorasjonerAuthentic ModelsTravels Light luftballong fra Authentic Models. En dekorativ varmluftsballong i herlige farger. Denne vakre ballongen er like fascinerende i dag som for 100 år siden. Tenk deg frihet i luften, lutende mot kurven i en fargerik ballong som kan ta deg med deg hvor du vil. La denne luftballongen på 18 centimeter symbolisere reisene du har vært på eller vil dra på, og du er fri til å la tankene føre deg hvor du vil!525
Shop/Innredning/ Dekorasjon
1 / 1

Travels Light Luftballong, White Ivory

525 kr
Leveringstid:  4-6 uker
30 dagers åpent kjøp
Rask leveranse
Fri frakt over 799 kr (ikke møbler)

Produktinformasjon

Travels Light luftballong fra Authentic Models. En dekorativ varmluftsballong i herlige farger. Denne vakre ballongen er like fascinerende i dag som for 100 år siden. Tenk deg frihet i luften, lutende mot kurven i en fargerik ballong som kan ta deg med deg hvor du vil. La denne luftballongen på 18 centimeter symbolisere reisene du har vært på eller vil dra på, og du er fri til å la tankene føre deg hvor du vil!

Egenskaper

  • Produktnummer213299
  • Lev. produktnummerAP161W
  • Varemerke
    Authentic Models
  • FargeHvit
  • MaterialtextWood/Paper
  • Diameter18 cm
  • Høyde30 cm

Anbefalinger

Her er noen produkter vi tror du liker.

Om varemerket
Om varemerket
Authentic Models er et foretak som representerer fire århundrer med vitenskap, oppdagelser og eventyr. Deres kolleksjoner er laget med kjærlighet og omsorg. Materialet er vakkert og luksuriøst. I deres produkter får man følge med på en reise der man ikke bare får nyte vakre skapelser, men også en fortelling som tar en mange år tilbake i tid. Et produkt fra Authentic Models kommer du til å ha glede av i mange år, og i tillegg øker den kanskje til og med i verdi.

Kundeservice

KundeserviceRetur & AngrerettKjøpsvilkårPersonvernerklæringReklamasjonVår prisgaranti
© 2020 Rum21.no