Nyheter
Møbler

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

Tree Hanger Stumtjener 194 cm, Hvit

8 690 kr
Tree stumtjener fra Swedese, designet av Michael Young og Katrin Olina Petursdottir. En moderne, frittstående stumtjener formet som et tre.
På lager

Tree Hanger Stumtjener, 194 cm

8 690 kr

Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp i 30 dager

Produktinformasjon

Tree stumtjener fra Swedese, designet av Michael Young og Katrin Olina Petursdottir. En moderne, frittstående stumtjener formet som et tre. Denne stumtjeneren er for deg som foretrekker funksjonelle møbler som også fungerer som interiørdetaljer. Plasser Tree i gangen eller på soverommet, eller la den bli en fin del av innredningen i stuen. Høyde: 194 cm.

Wall stumtjener er frittstående på en stålplate, den er også tilgjengelig for veggmontering. Velg mellom to forskjellige størrelser og flere farger. Mer informasjon finner du i vedlagte produktark.

Egenskaper

Om varemerket
Swedese ble etablert i 1945 av brødrene Yngve og Jerker Ekstrøm samt av Sven Bertil Sjøqvist. Best kjent fra Yngve Ekstrøms store produksjon er lenestolen Lamino fra 1956, som fremdeles lages og selges over hele verden. Swedeses idé er den samme i dag som for seksti år siden: å skape vakre møbler for fremtiden basert på moderne skandinaviske tradisjoner.
Møbler Belysning Innredning Servering Tepper Tekstil Barn Hagemøbler Nyheter null Inspirasjon Varemerker Designere Gavekort Gift Guide null Outdoor Season null Kundeservice Om Rum21 Kundeservice null