Nyheter
Belysning

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

Tree Wall Stumtjener 194 cm, Hvit

Tree Wall Stumtjener 194 cm, Hvit

6 090 kr
Stumtjeneren Tree Wall fra Swedese. Designet av Michael Young og Katrin Olina Petursdottir, formet som et tre. Tree Wall er både en dekorativ og funksjonell stumtjener for gangen eller soverommet. Høyde: 194 cm.
På lager

Tree Wall Stumtjener, 194 cm

6 090 kr

Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp i 30 dager

Produktinformasjon

Tree Wall Stumtjener fra Swedese, designet av Michael Young og Katrin Olina Petursdottir. En stilig og moderne stumtjener formet som et tre. For deg som foretrekker møbler som er både funksjonelle og dekorative. Heng treet på veggen i gangen eller på soverommet, eller la den være en fin veggdekorasjon i stuen. Festes til veggen med tre monteringsbraketter. Høyde: 194 cm.

Wall stumtjener monteres på veggen, men den er også tilgjengelig som en frittstående stumtjener på en stålplate. Velg mellom to forskjellige størrelser og flere farger. Mer informasjon finner du i det vedlagte produktarket.

NB! Den sorte er en "Black Edition", som innebærer at brakettene også er sorte.

Egenskaper

#rum21
Om varemerket
Swedese ble etablert i 1945 av brødrene Yngve og Jerker Ekstrøm samt av Sven Bertil Sjøqvist. Best kjent fra Yngve Ekstrøms store produksjon er lenestolen Lamino fra 1956, som fremdeles lages og selges over hele verden. Swedeses idé er den samme i dag som for seksti år siden: å skape vakre møbler for fremtiden basert på moderne skandinaviske tradisjoner.
Belysning Møbler Innredning Tekstil Tepper Servering Barn Utemøbler Nyheter null Inspirasjon Varemerker Designere Gavekort null null Kundeservice Om Rum21 Kundeservice null