product
variable_117745Trekk til Le Grand Air 3-seter. Lin, Foggy Morninghttps://www.rum21.no/trekk-til-le-grand-air-3-seter-lin?p=188474https://az666937.vo.msecnd.net/67/ec43f4a8-1526-4636-b9b3-d6db04d27cb3OutOfStock8758NOK/mobler/mobler/tilbehor-mobler/mobler/tilbehor-mobler/trekkDecotiqueØnsker du å variere fargen (stoffet) på din Le Grand Air sofa? Her har du muligheten til å kjøpe ekstra trekk til sofaen din separat. <br />Stoffet er av 100% vakkert, mykt vasket lin, et tykt materiale med en enestående struktur og drapering. Dette materialet er tungt og slitesterkt med en naturlig sjarm og karakter. <br /><br />Alle fargeversjonene av Le Grand Air sofatrekk er tilgjengelig separat så du kan variere din sofa i forskjellige farger. Når du kjøper et separat trekk til Le Grand Air får du et komplett sofatrekk; Overtrekk til sofakroppen + trekk til 2 stk sitteputer og 7 stk ryggputer. Trekket er avtagbart og lett å holde rent. Vær oppmerksom på at det alltid følger med trekk når du kjøper Le Grand Air sofa. Å kjøpe ekstra trekk er helt valgfritt, i tilfelle du ønsker å variere fargen på sofaen.<br /><br />Merk at leverandøren har oppdatert trekkene i materialer og farger etter årskiftet 2019, for å forbedre produktene ytterligere. Hvis du har kjøpt en Le Grand Air før denne datoen og har tenkt å supplere med et annet møbel eller trekk, kan det være forskjeller i fargen og materialer.8758

Trekk til Le Grand Air 3-seter. Lin, Foggy Morning

8 758 kr
Trekk til Decotique Le Grand Air sofa - perfekt når du vil variere sofaen din etter smak, sesong og trender.
Leveringstid:  2-3 uker
Bestill innen 16/12 for levering før julaften. NB! for hjemlevering av møbler og omtålige varer gjelder 14/12
Forlenget returrett til 31/1
Rask leveranse
Fri frakt!

Produktinformasjon

Ønsker du å variere fargen (stoffet) på din Le Grand Air sofa? Her har du muligheten til å kjøpe ekstra trekk til sofaen din separat.
Stoffet er av 100% vakkert, mykt vasket lin, et tykt materiale med en enestående struktur og drapering. Dette materialet er tungt og slitesterkt med en naturlig sjarm og karakter.

Alle fargeversjonene av Le Grand Air sofatrekk er tilgjengelig separat så du kan variere din sofa i forskjellige farger. Når du kjøper et separat trekk til Le Grand Air får du et komplett sofatrekk; Overtrekk til sofakroppen + trekk til 2 stk sitteputer og 7 stk ryggputer. Trekket er avtagbart og lett å holde rent. Vær oppmerksom på at det alltid følger med trekk når du kjøper Le Grand Air sofa. Å kjøpe ekstra trekk er helt valgfritt, i tilfelle du ønsker å variere fargen på sofaen.

Merk at leverandøren har oppdatert trekkene i materialer og farger etter årskiftet 2019, for å forbedre produktene ytterligere. Hvis du har kjøpt en Le Grand Air før denne datoen og har tenkt å supplere med et annet møbel eller trekk, kan det være forskjeller i fargen og materialer.

Egenskaper

Anbefalinger

Her er noen produkter vi tror du liker.