Eksklusive sommertilbud: opptil -50% på design >>

Kundeservice
Handlekurv
(0)
(0)
Favoritter
Møbler
product
212648Tripod Sofabord, Eikhttps://www.rum21.no/tripod-sofabord-eikhttps://az666937.vo.msecnd.net/67/cb38446b-a067-4543-8462-d7589a85ec78OutOfStock4933NOK/mobler/mobler/bord/mobler/bord/sofabordEthnicraftTripod sofabord fra Ethnicraft, designet av Heidi Earnshaw. Heidi Earnshaw er en prisvinnende møbeldesigner fra Toronto. Hun jobber ofte med tre, som har gitt henne en forståelse av materialet som gjør at hun virkelig kan presse det til det ytterste. Dette har resultert i mange flotte kreasjoner og priser. En møbel som fortjener all oppmerksomhet er dette sofabordet med moderne estetiske og rene former. Bordet er laget i eik, men finnes også i valnøttstre.4933
Shop/Møbler/ Bord / Sofabord
1 / 3

Tripod Sofabord, Eik

4 933 kr
Leveringstid:  8-10 uker
30 dagers åpent kjøp
Rask leveranse
Koronainformasjon: Vi leverer som vanlig med trygg levering

Produktinformasjon

Tripod sofabord fra Ethnicraft, designet av Heidi Earnshaw. Heidi Earnshaw er en prisvinnende møbeldesigner fra Toronto. Hun jobber ofte med tre, som har gitt henne en forståelse av materialet som gjør at hun virkelig kan presse det til det ytterste. Dette har resultert i mange flotte kreasjoner og priser. En møbel som fortjener all oppmerksomhet er dette sofabordet med moderne estetiske og rene former. Bordet er laget i eik, men finnes også i valnøttstre.

Egenskaper

 • Produktnummer212648
 • Lev. produktnummer50530
 • Varemerke
  Ethnicraft
 • Designer
  Heidi Earnshaw
 • FargeEik
 • MaterialeEik
 • Diameter96 cm
 • Høyde36 cm

Anbefalinger

Her er noen produkter vi tror du liker.

Om varemerket
Om varemerket
Ethnicraft er en familie som samler designere og produsenter for å skape vakre møbler og dekorasjoner som skiller seg ut gjennom tidene. Tre har alltid vært en av Ethnicrafts hovedmaterialer, da det gir møblene en ekte og autentisk følelse. Ethnicraft arbeider ut fra en arbeidsform som beskytter tanker og ideer og den følelsesmessige verdien for hver møbel. Ethnicraft lager ikke bare møbler som fyller en funksjon, alle møblene har et unikt uttrykk som vekker følelser. De jobber også hardt for å minimere miljøpåvirkningen ved å gjenvinne tre og aktivt overvåke hele produksjonsprosessen.

Kundeservice

KundeserviceRetur & AngrerettKjøpsvilkårPersonvernerklæringOrdre & LeveringReklamasjonVår prisgaranti
© 2020 Rum21.no