Nyheter
Belysning
TS Sidebord 40 cm, Svart / Nøytralhvit Travertin
-21%
Gubi - logotype - Rum21.seGubi - logotype - Rum21.se

TS Sidebord 40 cm, Svart / Nøytralhvit Travertin

6 378 kr8 099 kr
TS er et sidebord fra GUBI som vil være et flott tilskudd til hjemmet ditt.
Leveringstid:  2-3 uker

TS Sidebord 40 cm

6 378 kr

Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp til 31/1-2024

Produktinformasjon

Dette sidebordet er skapt av de kreative møbeldesignerne GamFratesi og er en flott kombinasjon av form og funksjon. Det eksklusive utseendet, med skulpturell design og sofistikerte detaljer, vil umiddelbart løfte rommet. De slanke bena og de vakre kryssende detaljene gir deg et bord som ikke bare er praktisk, men også et kunstverk i seg selv. Bruksområdene for TS sidebord er uendelige. Plasser det ved siden av favorittlenestolen for å ha bøkene og kaffekoppen innen rekkevidde. Bruk det som et elegant nattbord eller hjørnebord på soverommet. Eller hvorfor ikke som et eksklusivt sted å oppbevare vakre pyntegjenstander. Bordplaten gir god plass, og de kryssende detaljene gir ekstra stabilitet og styrke. Så la TS sidebord fra GUBI være det perfekte, personlige innslaget i hjemmet ditt.

Designet av GamFratesi.

Bra å vite om TS sidebordet


- Sidebordet er tilgjengelig i ulike design.
- Sidebordet finnes i forskjellige størrelser.
- Kombiner sidebordet med et Console bord fra GUBI.
- Designet av GamFratesi.

Hvordan tar jeg vare på sidebordet?
- For mer informasjon, last ned PDF.Prishistorikk

Laveste salgspris for dette produktet de siste 30 dagene før kampanjen startet var 5949 kr

Egenskaper

#rum21
Om varemerket
GUBI er et dansk designfirma som ble grunnlagt i 1967 av foreldrene til Jacob Gubi Olsen, som driver selskapet i dag. GUBI har en visjon om å skape tidløs design med estetikk, innovasjon, funksjonalitet og kvalitet som nøkkelord. De ønsker alltid å være i forkant av moderne design som stimulerer sansene, er vakker og funksjonell. GUBI har skapt flere moderne designklassikere i samarbeid med kjente designere som Greta M. Grossman, GamFratesi og Space Copenhagen.
Belysning Møbler Julen Innredning Tekstil Tepper Servering Barn Hagemøbler Nyheter null Inspirasjon Varemerker Designere Gavekort null null Kundeservice Om Rum21 Kundeservice null