Nyheter
Belysning

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

Twiggy Gulvlampe, Grå

Twiggy Gulvlampe, Grå

17 490 kr
Twiggy gulvlampe fra Foscarini, designet av Marc Saddler. Moderne og stilren gulvlampe i lakkert glassfiber. Lampefot i metall som er flat og dermed kan skyves inn under f.eks. en sofa. Ekstra metallvekter følger det med lampen og avhengig
Leveringstid:  2-3 uker

Twiggy Gulvlampe, Grå

17 490 kr

Velg riktig lyskilde

Det kan være vanskelig å velge riktig lyskilde til lampen din og kanskje enda vanskeligere å bestemme seg for hva slags lampe som passer i hjemmet ditt. Vi har satt sammen en enkel guide som vil veilede deg gjennom Lumens og Kelvins.

Les guiden her!
Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp i 30 dager

Produktinformasjon

Twiggy gulvlampe fra Foscarini, designet av Marc Saddler. Moderne og stilren gulvlampe i lakkert glassfiber. Lampefot i metall som er flat og dermed kan skyves inn under f.eks. en sofa. Ekstra metallvekter følger det med lampen og avhengig av hvor mange vekter man henger på lampeskjermen kan man regulere lampestativets bøyning og dermed lampskjermens høyde. Lampens høyde fra gulv til skjerm er 140 cm. Utrustet med dimmer og lyskilde følger ikke med.

Egenskaper

#rum21
Om varemerket
Foscarini er et belysningsforetak som designer typiske, italienske lamper. Foscarini kjennetegnes av elementer som forskning og innovasjon, fokus på kvalitet og en produksjonssentrert kultur som er resultatet av et godt design. Selskapet har over 2.500 distributører i 50 land som selger de vakre lampene deres.
Belysning Møbler Innredning Tekstil Tepper Servering Barn Utemøbler Nyheter null Inspirasjon Varemerker Designere Gavekort null null Kundeservice Om Rum21 Kundeservice null