Nyheter
Belysning

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

Eos Bordlampe Mini Ø35 cm, Hvit/Sort

Eos Bordlampe Mini Ø35 cm, Hvit/Sort

1 204 kr
Skap en ekstra koselig følelse i rommet med gulvlampen Eos Medium fra Umage, designet av Søren Ravn Christensen.
På lager

Umage Eos Bordlampe Mini Ø35 cm, Hvit

1 204 kr

Velg riktig lyskilde

Det kan være vanskelig å velge riktig lyskilde til lampen din og kanskje enda vanskeligere å bestemme seg for hva slags lampe som passer i hjemmet ditt. Vi har satt sammen en enkel guide som vil veilede deg gjennom Lumens og Kelvins.

Les guiden her!
Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp i 30 dager
Fri frakt!

Produktinformasjon

Skap en ekstra koselig følelse i rommet med gulvlampen Eos Medium fra Umage, designet av Søren Ravn Christensen. De myke fjærene gir en myk og varm glød som skaper en sofistikert atmosfære i rommet. Lampen består av Eos Mini lampeskjerm og stativet Tripod Table. Velg mellom sort eller hvitt stativ.

Eos lampeskjerm er laget for hånd av stål, tynt papir og ca 900 fjær. Ved å regelmessig blåse liv i fjærene med en hårføner holder du lampeskjermen fluffy. Fjærene er ekte fuglefjær som Umage har benyttet seg av fra næringsmiddelindustrien. Ingen dun plukkes fra levende fugler. Leverandøren garanterer at fjærene som brukes til lampene er et biprodukt som ellers ville blitt brukt til puter eller brent opp. Tripod stativ er laget av aluminium og har en tekstilledning på to meter.

Husk å supplere lampen med en lyskilde, ikke inkludert. Følgende lyskilde anbefales for å unngå at rispapiret skal bli gult eller tørt: Sokkel: E27 - maks 15W LED.

Merket Umage hadde tidligere navnet VITA Copenhagen.

Egenskaper

#rum21
Om varemerket
Umage er et danskt firma som lager belysning med skandinavisk design. Lampene har karakter og er laget av fjær, bomull og plast. Firmaet ble grunnlagt i 2008 og selger allerede sine produkter i 40 land verden over. Deres vakre produkter passer inn i mange hjem og stiler, fra romantiske til industrielle miljøer.