Nyheter
Belysning

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

Eos Lampeskjerm Mini, Lys Rosa Ø35 cm

Eos Lampeskjerm Mini, Lys Rosa Ø35 cm

823 kr
Anb. pris1 099 kr

Prishistorik 30 dagar

Tidigare lägsta pris823 kr
Skap en ekstra koselig følelse i rommet med lampeskjermen Eos fra Umage, designet av Søren Ravn Christensen.
På lager

Umage Eos Lampeskjerm, Lys Rosa

823 kr

10 % ekstra rabatt med 10EXTRA

Med koden 10EXTRA gir vi 10 % ekstra rabatt på kjøp over 2000 NOK. Koden gjelder også på prismatchede produkter* og frem til 4/3. Tilbudet aktiveres ved å oppgi koden i kassen.

Til tilbudet

*Koden gjelder ikke Fermob, Grythyttan, Heymat, Mateus, String og Tinted Objects.

Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp i 30 dager
Fri frakt!

Produktinformasjon

Skap en ekstra koselig følelse i rommet med lampeskjermen Eos fra Umage, designet av Søren Ravn Christensen. De myke fjærene gir en myk og varm glød som skaper en sofistikert atmosfære i rommet. Finnes i fem forskjellige størrelser.

Eos lampeskjerm er laget for hånd av stål, tynt papir og ca 500-6000 fjær, avhengig av størrelse. Ved å regelmessig blåse liv i fjærene med en hårføner holder du lampeskjermen fluffy. Fjærene er ekte fuglefjær som Umage har benyttet seg av fra næringsmiddelindustrien. Ingen dun plukkes fra levende fugler. Leverandøren garanterer at fjærene som brukes til lampene er et biprodukt som ellers ville blitt brukt til puter eller brent opp.

Husk å supplere lampen med en lyskilde, oppheng eller stativ, ikke inkludert. Følgende lyskilde anbefales for å unngå at rispapiret skal bli gult eller tørt: Sokkel: E27 - maks 15W LED.

Merket Umage hadde tidligere navnet VITA Copenhagen.

Egenskaper

 • Produktnummer
  232478
 • Lev. produktnummer
  2298
 • Varemerke
  Umage
 • Fraktklasse
  Small
 • Bredde
  35 cm
 • Diameter
  35 cm
 • Dybde
  35 cm
 • Høyde
  20 cm
 • Skjermdiameter
  350 mm
#rum21
Om varemerket
Umage er et danskt firma som lager belysning med skandinavisk design. Lampene har karakter og er laget av fjær, bomull og plast. Firmaet ble grunnlagt i 2008 og selger allerede sine produkter i 40 land verden over. Deres vakre produkter passer inn i mange hjem og stiler, fra romantiske til industrielle miljøer.
Belysning Møbler Innredning Tekstil Tepper Servering Barn Utemøbler Nyheter null Inspirasjon Varemerker Designere Gavekort null null Kundeservice Om Rum21 Kundeservice null