Nyheter
Belysning
Unseen Pendel Messing

Unseen Pendel Messing

44 240 kr
Unseen pendel fra Petite Friture med et unikt design med grafiske former og et flytende uttrykk.
Leveringstid:  3-4 uker

Unseen Pendel, Messing

44 240 kr

Velg riktig lyskilde

Det kan være vanskelig å velge riktig lyskilde til lampen din og kanskje enda vanskeligere å bestemme seg for hva slags lampe som passer i hjemmet ditt. Vi har satt sammen en enkel guide som vil veilede deg gjennom Lumens og Kelvins.

Les guiden her!
Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp i 30 dager

Produktinformasjon

Unseen pendel fra Petite Friture med et unikt design med grafiske former og et flytende uttrykk. Moderne teknologi med innebygd LED for en førsteklasses brukeropplevelse. Varmhvitt lys for å bidra til en harmonisk atmosfære i rommet. Den har messingdetaljer for en luksuriøs følelse. Et must for design-interesserte. Inspirert av et klassisk neonlys.

Laget i Frankrike. Designet av Studio Pepe. Originaldesign fra 2020.

Bra å vite om Unseen pendelen


- Unseen er verdsatt for sitt praktfullt design.
- Unseen er også verdsatt for den moderne teknologien.
- Innebygd LED.
- Varmhvitt lys.
- Finnes også som en vegglampe.
- Laget i Frankrike.
- Fra kolleksjonen Unseen.


Egenskaper

#rum21
Om varemerket
Petite Friture er et designforetak som ble opprettet i 2009. Skapt med en vilje til å fremme unge talenter og utvikle objekter, belysning og små møbler som skaper en unik følelse. Resultatet er elegante og tilgjengelige objekter med et enkelt formspråk som forteller en historie om vakre ting, som forstår vårt daglige liv og som lar oss nyte det. Petite Fritures pastelligaktige porselen i emaljert terrakotta er en liten del av deres vakre sortiment som gir oss et må-ha-begjær.