Nyheter
Belysning

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

Upper Stige, Crystal
Kartell - møblerKartell - møbler

Upper Stige, Crystal

4 538 kr
Øverst er en Kartell-stige med sammenleggbar design og tre trinn.
På lager

Upper Stige

4 538 kr

Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp i 30 dager
Fri frakt!

Produktinformasjon

Med sin stilige og sammenleggbare design er denne stigen perfekt både hjemme og på kontoret. De tre trinnene er perfekte for å komme til på vanskelig tilgjengelige steder og gjør det enkelt og praktisk å utføre ulike oppgaver, for eksempel å nå høye hyller, skifte lyspære eller rengjøre over skap. Men det er ikke bare funksjonaliteten som gjør Upper Ladder til et fantastisk produkt - den er også designet av Alberto Meda, noe som gir den en sofistikert og moderne estetikk. Enten du er en stolt huseier, gründer eller kontormedarbeider, er Upper Ladder et uunnværlig verktøy som vil gjøre livet ditt enklere.

Polykarbonat 2.0 er en spesiell type materiale skapet av Kartell. Den er laget av andre generasjonens fornybar polymer som kommer fra cellulose- og papiravfall. Prosessen som brukes for å fremstille den sertifiseres av ISCC, noe som betyr at den oppfyller spesifikke miljøstandarder.

Bra å vite om Upper stigen


- Upper er verdsatt for det gjennomtenkte, vakre designet.
- Stige i polykarbonat 2.0.
- Designet av Alberto Meda.
- Dette produktet leveres umontert.


Egenskaper

#rum21
Om varemerket
Kartell er et av verdens ledende foretak innen salg av designede møbler. Som verdensledende innen bruk av plastmateriale produserer Kartell en original og variert kolleksjon som er unik. Siden begynnelsen i 1949 har de vunnet den prestisjefylte designprisen 'Compasso 'Compasso d’Oro' ni ganger.