Nyheter
Møbler

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

BrafabBrafab
Brafab produserer utemøbler av god kvalitet med et stilig design. Det burde være like enkelt å plassere hagemøbler som det er å stille klokken til sommertid. I over 90 år har Brafab vært aktive i bransjen, de vet hvor viktg det er å skape noe som er både personlig og ærlig. Når du bruker hagemøbler fra Brafab skal du være trygg på at de vil vare i mange år fremover. Visjonen deres er at utemøblene deres skal tilføre hagen det lille ekstra.
Viser 130 produkter
Beige
Sort
Grå
Natur
Stål
Teak
Hvit
BrafabPå lager
Kampanje
-15%
Reggio Parasoll Ø300 cm, Nature
3 430 kr4 035 kr

InneholdGjennomtenkte utemøbler

Brafab produserer gjennomtenkte utemøbler som er ment å vare i mange år. Hele virksomheten deres begynte i 1935, med gårdsgrossisten Bror Carlsson som skapte børster, flettede kurver og stiger som han solgte fra et biltak i Össjö. I 1975 begynte sønnen Rolf i selskapet, det var da de gikk inn i en ekspansiv fase og begynte å selge produkter til andre selskaper. Siden den gang har virksomheten vokst. I dag har Brafab vært i bransjen i 90 år og ser lyst på fremtiden. Deres visjon er å skape utemøbler som du føler deg trygg med som vil vare i mange år fremover.

Visjonen deres er at utemøblene deres skal bidra til noe ekstra spesielt i hagen. Det skal være like enkelt å dekorere hagen med utemøbler fra Brafab som det er å stille klokken til sommertid. Utemøblene fra Brafab har et gjennomtenkt design og funksjon. I sortimentet deres finner du både sofaer, hengekøyer, lenestoler, hagestoler og hagebord.

Møbler Belysning Innredning Servering Tepper Tekstil Barn Hagemøbler Nyheter null Inspirasjon Varemerker Designere Gavekort Gift Guide null Outdoor Season null Kundeservice Om Rum21 Kundeservice null