Nyheter
Belysning

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

EnglessonEnglesson
Englesson er en svensk familiebedrift som har eksistert i mer enn 50 år. Alt startet da Staffan Englesson laget et bord for sin kone Marilene. Bordet fikk oppmerksomhet og Staffan fortsatte å produsere bord i garasjen. Det tok ikke lang tid før produksjonen ble utviklet. Sammen med sin kone med en stor interiørinteresse skapte de Englesson, som de i dag er kjent for. Solide, klassiske og kvalitative tre- og stoffmøbler med god design.
Viser 187 produkter
Beige
Sort
Brun
Grå
Transparent
Hvit
EnglessonBestillingsvare
Mind Sofa 3,5-seters Pk2, Vivaro Midnight Blue 51
31 754 kr
EnglessonBestillingsvare
2000 Salongbord 125x65x50, Naturlig Eik
9 350 kr

InneholdSvenske designmøbler

Englesson er en svensk familiebedrift som har produsert designmøbler i over 50 år. Alt startet med et messingbord som Staffan Englesson laget for sin kone Marilene. Bordet ble lagt merke til, og han fortsatte å produsere bord i garasjen, men i liten skala. Med sterk drivkraft og ekte håndverk skapte han nye spennende former med en klassisk stil. Kort sagt, produksjonen ble utviklet og snart ble både bord, bokhyller, speil og lamper produsert i messing.

Det var på 90-tallet at sønnene Michael og Johan startet i selskapet, og dermed endret firmaet sitt fokus fra metallmøbler til tre og stoffmøbler. I 2010 ble det åpnet et nytt produksjonsanlegg for produksjon av senger.