Nyheter
Belysning
Friends & FoundersFriends & Founders
Friends & Founders er et svensk varemerke som ble grunnlagt i 2013 av det visjonære paret Ida og Rasmus Hildebrand. Med en lidenskap for arkitektur, kunst og håndverk har de skapt en unik designidentitet som på en moderne måte omfavner den skandinaviske designarvens minimalistisk estetikk.
Viser 98 produkter
Beige
Sort
Brun
Grå
Rosa
Transparent
Hvit
Friends & FoundersPå lager, levering innen jul!
Ny!
Our Benk, Sort
17 789 kr
Friends & FoundersBestillingsvare
Ny!
FF Svingstol, Liquorice Loop / Chrome
15 388 kr

InneholdEksklusiv, moderne design med arkitektonisk innflytelse

Friends & Founders er et svensk varemerke som ble grunnlagt i 2013 av det visjonære paret Ida og Rasmus Hildebrand. Med en lidenskap for arkitektur, kunst og håndverk har de skapt en unik designidentitet som puster moderne eleganse og minimalistisk estetikk.

Friends & Founders er et prisbelønt, internasjonalt merke som raskt har etablert seg som en viktig aktør innen designverdenen. Med sitt unike perspektiv og sterke fokus på kvalitet har de både erobret den svenske og internasjonale designscenen. Med en designfilosofi som er sterkt påvirket av arkitektoniske og kunstneriske elementer, skaper de fantastiske kolleksjoner som puster skandinavisk designarv. Ved å skape tidløse og bærekraftige produkter i nært samarbeid med kreative mennesker, gründere og eksperter. Friends & Founders har som mål å tilby møbler og interiør som ikke bare overlever trender, men som også minimerer fotavtrykket på planeten vår. Kolleksjoner du kan forelske deg i og eldes med!

Belysning Møbler Julen Innredning Tekstil Tepper Servering Barn Hagemøbler Nyheter null Inspirasjon Varemerker Designere Gavekort null null Kundeservice Om Rum21 Kundeservice null