Nyheter
Møbler

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

Gnosjö KonstsmideGnosjö Konstsmide
Gnosjö Konstsmide er en bedrift som ble grunnlagt i 1942 av en tidligere bussjåfør ved navn Gunnar Johansson. Siden den gang har bedriften blitt drevet av familien Johansson i Gnosjö i over 80 år. Gnosjö Konstsmide er kjent for sin jule- og utendørsbelysning, og sortimentet deres består av produkter som oppfyller høye krav til kvalitet, sikkerhet og elegant og funksjonell design.
Viser 21 produkter
Sort
Brun
Grå
Hvit
Gnosjö Konstsmide På lager
Ravello Gulvlampe Bærbar Svart, 500 mm
1 398 kr

InneholdGnosjö Konstsmide - En 80-årig tradisjon av belysning i høy kvalitet

Gnosjö Konstsmide er en bedrift som ble grunnlagt i 1942 av en tidligere bussjåfør ved navn Gunnar Johansson. Siden den gang har bedriften blitt drevet av familien Johansson i Gnosjö i over 80 år. Gnosjö Konstsmide er kjent for sin jule- og utendørsbelysning, og sortimentet deres består av produkter som oppfyller høye krav til kvalitet, sikkerhet og elegant og funksjonell design. Disse egenskapene gjør at bedriften har bygget opp et sterkt varemerke og en lojal kundekrets.

Fra smiing til belysning

De siste årene har selskapet hatt en sterk tradisjon innen håndverk og kunstsmie, noe som har bidratt til deres rykte som en ledende produsent av belysningsprodukter. De bruker moderne teknologi for å skape innovative løsninger, men holder fast ved sitt tradisjonelle håndverk.

Møbler Belysning Innredning Servering Tepper Tekstil Barn Hagemøbler Nyheter null Inspirasjon Varemerker Designere Gavekort Gift Guide null Outdoor Season null Kundeservice Om Rum21 Kundeservice null