Nyheter
Møbler

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

JUNAJUNA
JUNA er et dansk tekstilvaremerke med en fargerik og ansvarsfull historie som strekker seg tilbake til 1972 da Niels Junager grunnla en mindre tekstilimport i Odense. Allerede fra start var JUNA opptatt av gjenvinning, økologi og ansvarlig bruk av våre felles ressurser. I dag består produktutvalget av produkter til soverom, bad og garderober.
Viser 154 produkter
Beige
Blå
Brun
Grønn
Grå
Oransje
Rosa
Lilla
Rød
Hvit
Gul
JunaPå lager
Pleasantly Sengesett 140x200 + 60x63 cm, Grønn
749 kr

InneholdJUNA: Dansk tekstilmerke med en fargerik og ansvarsfull historie

JUNA er et dansk tekstilmerke med en fascinerende historie som startet for over 50 år siden. Med en lidenskap for tekstiler i høy kvalitet og et ønske om å skape et merke som tok ansvar både for miljøet og menneskene bak produksjonen, grunnla Niels Junager selskapet i 1972. Fra begynnelsen importerte de metervarer som ble solgt til tekstilforhandlere over hele Danmark, men med tiden ble sortimentet utvidet og JUNA ble distributør for det finske sengetøysmerket Finlayson på det danske markedet.

Etter å ha etablert seg som en pålitelig distributør, bestemte JUNA seg for å produsere egne tekstiler i Portugal, som er et land med lang tradisjon for kvalitetsproduksjon av hjemmetekstiler. Her fortsatte de å utvikle sitt sortiment med fokus på soverom, bad og garderober, samtidig som de opprettholdt sitt sterke engasjement for miljøet og samfunnsansvar.

Økologisk bomull og trendy farger for en bærekraftig og estetisk innredning

JUNA-produkter er laget av 100 % økologisk bomull som er OEKO-TEX®-merket og GOTS-sertifisert. Det garanterer en produksjon som både er sensuell, behagelig og ansvarsfull. JUNA streber etter å skape en bærekraftig produksjon som minimerer sin miljøpåvirkning, samtidig som de skaper vakre og trendy produkter som passer inn i den nordiske interiørstilen.

Møbler Belysning Innredning Servering Tepper Tekstil Barn Hagemøbler Nyheter null Inspirasjon Varemerker Designere Gavekort Gift Guide null Outdoor Season null Kundeservice Om Rum21 Kundeservice null