Nyheter
Belysning
NuuraNuura
Nuura er et dansk selskap som ble grunnlagt i 2017 av Sofie Refer, Nadia Lassen og Peter Østerberg. Selskapets fremste fokus er å skape belysningsprodukter som omdefinerer atmosfæren i hjemmet. Hos Nuura finner du lamper av høyeste kvalitet med nøye utvalgte materialer, farger og designmønster med inspirasjon fra det nordiske lyset.
Viser 204 produkter
Sort
Messing
Bronse
Gull
Grå
Sølv
Transparent
Hvit
NuuraBestillingsvare
Ny!
Liila Muuse Vegg-/Taklampe 420 mm, Hvit / Klar
3 572 kr
NuuraBestillingsvare
Ny!
Cable Set With On And Off Switch, White
483 kr
NuuraBestillingsvare
Ny!
LED Lyskilde E14 3.5W 210lm 2200K Dimmebar
193 kr

InneholdUnik og estetisk belysning fra Nuura

Nuura er det danske belysningsmerket som har revolusjonert hjemmeinnredning med sin unike og estetisk tiltalende belysning. Med en historie som strekker seg tilbake til 2017 har Nuura raskt blitt synonymt med overlegen kvalitet, banebrytende design og en lidenskap for å skape belysningsprodukter som går utover det vanlige.

Navnet Nuura symboliserer både lys og ære. Med inspirasjon hentet fra det fortryllende nordiske landskapet og samspillet mellom lys og natur, er målet å belyse rom med essensen av kvalitetslys og uendelig glede.

Belysning Møbler Hagemøbler Innredning Tekstil Tepper Servering Barn Jul Nyheter null null Inspirasjon Varemerker Designere Gavekort Gift Guide null null Kundeservice Om Rum21 Kundeservice null