Nyheter
Belysning

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

Vegghylle 70 Cm, Eik

Vegghylle 70 Cm, Eik

1 635 kr
Vegghylle fra Ethnicraft, en elegant og enkel hylle laget av europeisk eik. Denne hyllen kan være svaret på alle dine lagringsbehov. Hyllen er tilgjengelig i tre forskjellige størrelser, noe som gjør det mulig å skape sin egen installasjon
Leveringstid:  6-8 uker

Vegghylle 70 Cm, Eik

1 635 kr

Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp i 30 dager
Fri frakt!

Produktinformasjon

Vegghylle fra Ethnicraft, en elegant og enkel hylle laget av europeisk eik. Denne hyllen kan være svaret på alle dine lagringsbehov. Hyllen er tilgjengelig i tre forskjellige størrelser, noe som gjør det mulig å skape sin egen installasjon etter behov og sin egen estetiske stil. Hyllens naturlige utseende blir en fin touch på veggen, noe som gjør den til et fint tillegg til den øvrige innredningen. Hyllen leveres med et veggfeste som gjør den enkel å installere.

Egenskaper

#rum21
Om varemerket
Ethnicraft er en familie som samler designere og produsenter for å skape vakre møbler og dekorasjoner som skiller seg ut gjennom tidene. Tre har alltid vært en av Ethnicrafts hovedmaterialer, da det gir møblene en ekte og autentisk følelse. Ethnicraft arbeider ut fra en arbeidsform som beskytter tanker og ideer og den følelsesmessige verdien for hver møbel. Ethnicraft lager ikke bare møbler som fyller en funksjon, alle møblene har et unikt uttrykk som vekker følelser. De jobber også hardt for å minimere miljøpåvirkningen ved å gjenvinne tre og aktivt overvåke hele produksjonsprosessen.