Nyheter
Belysning
Vegglampe Messing

Vegglampe Messing

13 510 kr
Dimmebar vegglampe fra Petite Friture. Vegglampen har innebygd LED for en førsteklasses brukeropplevelse og et varmhvitt lys for å skape en koselig stemning.
Leveringstid:  3-4 uker

Vegglampe Messing

13 510 kr

Velg riktig lyskilde

Det kan være vanskelig å velge riktig lyskilde til lampen din og kanskje enda vanskeligere å bestemme seg for hva slags lampe som passer i hjemmet ditt. Vi har satt sammen en enkel guide som vil veilede deg gjennom Lumens og Kelvins.

Les guiden her!
Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp i 30 dager
Fri frakt!

Produktinformasjon

Dimmebar vegglampe fra Petite Friture med innebygd LED for en førsteklasses brukeropplevelse. Den er laget av messing og har et varmhvitt lys for å skape en koselig stemning. .

Laget i Frankrike. Designet av Studio Pepe. Originaldesign fra 2020.

Bra å vite om vegglampen


- Er verdsatt for sitt .
- Innebygd LED.
- Varmhvitt lys.
- Laget i Frankrike.
- Sertifisering: CE.
- Sertifisering: UL.
- Fra kolleksjonen .
- Lyskilde er inkludert.


Tekniske egenskaper på vegglampen:


- Kelvin: 2700 K
- 220-240 V.
- IP-klasse: IP 20.


Egenskaper

#rum21
Om varemerket
Petite Friture er et designforetak som ble opprettet i 2009. Skapt med en vilje til å fremme unge talenter og utvikle objekter, belysning og små møbler som skaper en unik følelse. Resultatet er elegante og tilgjengelige objekter med et enkelt formspråk som forteller en historie om vakre ting, som forstår vårt daglige liv og som lar oss nyte det. Petite Fritures pastelligaktige porselen i emaljert terrakotta er en liten del av deres vakre sortiment som gir oss et må-ha-begjær.