Nyheter
Belysning
Vera Teppe Sort / Vanilla, 70x150 cm
-19%

Vera Teppe Sort / Vanilla, 70x150 cm

1 299 kr1 605 kr
Vera er et teppe fra Pappelina i en slitesterk og rengjøringsvennlig kvalitet for både innendørs og utendørs bruk.
På lager, levering innen jul!

Vera Teppe Sort / Vanilla

1 299 kr

Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp til 31/1-2024
Fri frakt!

Produktinformasjon

Vi presenterer teppet Vera i klassisk svart/vanilje - der tidløs design møter moderne funksjonalitet. Hvert teppe er produsert i Sverige av Pappelina og er et bevis på skandinavisk håndverk, designet med omtanke av Lina Rickardsson i 2002. Forestill deg at du går inn på kjøkkenet, i hallen eller på terrassen og blir møtt av den slående, men diskré elegansen til dette teppet med flekkmønster. De kontrasterende fargene svart og vanilje er ikke bare en visuell fryd, de gir også en allsidig tilpasning til ethvert innredningstema. Vera-teppet er laget med tanke på holdbarhet og har sveisede kanter med forsterkningsbånd som sikrer høy slitestyrke, og materialet er en PVC- og polyesterkombinasjon som er fri for ftalater - for de som er helse- og miljøbevisste. Dette er ikke bare et teppe, men et bærekraftig kvalitetsteppe som tar hensyn til både hjemmet ditt og planeten.

Laget i Sverige. Designet av Lina Rickardsson. Originaldesign fra 2002.

Bra å vite om Vera teppet


- Rektangulær form.
- Finnes i forskjellige varianter.
- Laget i Sverige.
- Designet av Lina Rickardsson.
- Til både innendørs og utendørs.
- Dette produktet er laget uten ftalater.

Hvordan tar jeg vare på teppet?
- Skal ikke i tørketrommel.
- Håndvask eller maskinvask uten sentrifugering, 30°C.
- Støvsug eller rist ved behov.Prishistorikk

Laveste salgspris for dette produktet de siste 30 dagene før kampanjen startet var 1099 kr

Egenskaper

#rum21
Om varemerket
Pappelina er et lite svensk foretak som ble startet i 1998 av Lina Rickardsson. Foretaket finnes i dag i over 23 land, og de står for enkel funksjonell design av høy kvalitet. I deres sortiment finnes grafiske- og enkle mønster, organiske og myke former i herlige farger til ditt hjem. Hovedproduktet er deres populære plastteppe som moderniseres og veves i Leksand, Dalarna. Det er funksjonelt, spennende, vakkert og i tillegg lettstelt! Perfekt til alle miljøer!
Belysning Møbler Julen Innredning Tekstil Tepper Servering Barn Hagemøbler Nyheter null Inspirasjon Varemerker Designere Gavekort null null Kundeservice Om Rum21 Kundeservice null