Nyheter
Belysning

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

Vertigo Nova Pendel 140 cm, Svart

Vertigo Nova Pendel 140 cm, Svart

15 290 kr
Dimmebar pendel fra Petite Friture. Pendelen har et sofistikert design med grafiske linjer og en lett struktur og innebygd LED med et diffust lys.
På lager

Vertigo Nova Pendel

15 290 kr

Velg riktig lyskilde

Det kan være vanskelig å velge riktig lyskilde til lampen din og kanskje enda vanskeligere å bestemme seg for hva slags lampe som passer i hjemmet ditt. Vi har satt sammen en enkel guide som vil veilede deg gjennom Lumens og Kelvins.

Les guiden her!
Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp i 30 dager

Produktinformasjon

Dimmebar Vertigo Nova pendel fra Petite Friture med et sofistikert design med grafiske linjer og en lett struktur. Den har innebygd LED med et diffust lys. Et must for design-interesserte.

Designet av Constance Guisset.

Bra å vite om Vertigo Nova pendelen


- Sofistikert design.
- Grafiske linjer.
- Lett struktur.
- Innebygd LED.
- Pendelen finnes i forskjellige størrelser.
- Finnes i forskjellige farger.
- Sertifisering: CE, UL.
- Fra kolleksjonen Vertigo Nova.
- Lumen: 1350 lm
- Kelvin: 2700 K
- 220 V.
- IP-klasse: IP 20.


Egenskaper

#rum21
Om varemerket
Petite Friture er et designforetak som ble opprettet i 2009. Skapt med en vilje til å fremme unge talenter og utvikle objekter, belysning og små møbler som skaper en unik følelse. Resultatet er elegante og tilgjengelige objekter med et enkelt formspråk som forteller en historie om vakre ting, som forstår vårt daglige liv og som lar oss nyte det. Petite Fritures pastelligaktige porselen i emaljert terrakotta er en liten del av deres vakre sortiment som gir oss et må-ha-begjær.
Belysning Møbler Innredning Tekstil Tepper Servering Barn Utemøbler Nyheter null Inspirasjon Varemerker Designere Gavekort null null Kundeservice Om Rum21 Kundeservice null