Nyheter
Belysning
-15%
Kartell - møblerKartell - møbler

Victoria Ghost Stol, Amber

2 520 kr2 965 kr
Victoria Ghost stol fra Kartell med et moderne design i polykarbonat 2.0 med klassiske linjer, en avrundet ryggstøtte og et geometrisk sete.
På lager

Victoria Ghost Stol

2 520 kr

Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp i 30 dager
Fri frakt!

Produktinformasjon

Victoria Ghost stol fra Kartell med et moderne design i polykarbonat 2.0 med klassiske linjer, en avrundet ryggstøtte og et geometrisk sete. Den har en stabil konstruksjon.

Polykarbonat 2.0 er en spesiell type materiale skapet av Kartell. Den er laget av andre generasjonens fornybar polymer som kommer fra cellulose- og papiravfall. Prosessen som brukes for å fremstille den sertifiseres av ISCC, noe som betyr at den oppfyller spesifikke miljøstandarder. Designet av Philippe Starck.

Bra å vite om Victoria Ghost stolen


- Moderne design.
- Laget av polykarbonat.
- Klassiske linjer.
- Avrundet ryggstøtte.
- Geometrisk sete.
- Stolen passer godt i et uteområde.
- Designet av Philippe Starck.

Hvordan tar jeg vare på stolen?
- Rengjøres med en fuktig klut.Prishistorikk

Laveste salgspris for dette produktet de siste 30 dagene før kampanjen startet var 2372 kr

Egenskaper

Om varemerket
Kartell er et av verdens ledende foretak innen salg av designede møbler. Som verdensledende innen bruk av plastmateriale produserer Kartell en original og variert kolleksjon som er unik. Siden begynnelsen i 1949 har de vunnet den prestisjefylte designprisen 'Compasso 'Compasso d’Oro' ni ganger.
Belysning Møbler Hagemøbler Innredning Tekstil Tepper Servering Barn Jul Nyheter null null Inspirasjon Varemerker Designere Gavekort Gift Guide null null Kundeservice Om Rum21 Kundeservice null