Nyheter
Belysning

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

VL45 Radiohus Pendel, 250 mm

VL45 Radiohus Pendel, 250 mm

4 776 kr
Anb. pris6 205 kr

Prishistorik 30 dagar

Tidigare lägsta pris4 690 kr
VL45 Radiohus pendel fra Louis Poulsen med et klassisk, håndlaget design og et eksklusivt uttrykk perfekt for plassering over kjøkkenbord, kjøkkenøyer, i konferanserom og på kontorer.
På lager

VL45 Radiohus Pendel

4 776 kr

Velg riktig lyskilde

Det kan være vanskelig å velge riktig lyskilde til lampen din og kanskje enda vanskeligere å bestemme seg for hva slags lampe som passer i hjemmet ditt. Vi har satt sammen en enkel guide som vil veilede deg gjennom Lumens og Kelvins.

Les guiden her!
Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp i 30 dager
Fri frakt!

Produktinformasjon

VL45 Radiohus pendel fra Louis Poulsen med et klassisk, håndlaget design og et eksklusivt uttrykk perfekt for plassering over kjøkkenbord, kjøkkenøyer, i konferanserom og på kontorer. Den har en oval, 3 lags lampeskjerm i munnblåst opalglass og et oppheng i messing. Produktet vil få en vakker patina over tid. Mindre variasjoner kan forekomme på grunn av det nøye, håndlagde designet.

Originaldesign fra 1940-tallet. Designet av Vilhelm Lauritzen.

Bra å vite om VL45 Radiohus pendelen


- VL45 Radiohus er verdsatt for sitt tidløst design.
- VL45 Radiohus er også verdsatt for det nedadgående lyset.
- Pendelen finnes i forskjellige størrelser.
- Lyskilde ikke inkludert.


Egenskaper

#rum21
Om varemerket
Hos Louis Poulsen skal funksjon og design komplettere hvarandre. Enkelhet kombinert med optimal lysteknikk har gjennom flere årtier skapt et produktprogram som passer alle arkitektoniske stilarter og kulturer. En lampe fra Louis Poulsen er en utmerket investering. Dens kvalitet og funksjon holder seg i mange år.