Vi leverer som vanlig med trygg hjemlevering

Kundeservice
Handlekurv
(0)
(0)
Favoritter
Møbler
product
variable_138276Wall Mirror Speil Ø30, Messinghttps://www.rum21.no/wall-mirror-speil-o30-messing?p=191759https://az666937.vo.msecnd.net/67/99abee9b-fb5f-4285-92a7-b2d432206e7cOutOfStock962NOK/innredning/innredning/speil/innredning/speil/veggspeilMOEBEWall Mirror speil fra Moebe. En veldig enkel design som skaper en herlig minimalistisk look i hjemmet ditt. Laget av en stålramme som er bøyd både for å være en speilhylle og for montering til veggen. Wall Mirror kommer i forskjellige metalltyper for å kunne passe til ethvert hjem. Det er også tilgjengelig i tre forskjellige størrelser, slik at du kan velge og vrake, mikse og matche! 962
Shop/Innredning/ Speil/ Veggspeil
1 / 4

Wall Mirror Speil Ø30, Messing

962 kr
Leveringstid:  3-4 uker
30 dagers åpent kjøp
Rask leveranse
Koronainformasjon: Vi leverer som vanlig med trygg levering
Fri frakt!

Produktinformasjon

Wall Mirror speil fra Moebe. En veldig enkel design som skaper en herlig minimalistisk look i hjemmet ditt. Laget av en stålramme som er bøyd både for å være en speilhylle og for montering til veggen. Wall Mirror kommer i forskjellige metalltyper for å kunne passe til ethvert hjem. Det er også tilgjengelig i tre forskjellige størrelser, slik at du kan velge og vrake, mikse og matche!

Egenskaper

  • Produktnummer191759
  • Lev. produktnummerWMBR30
  • Varemerke
    MOEBE
  • FargeMessing
  • FormRund
  • MaterialeMessing
  • RomSoverom, Gang, Stue
  • Diameter30 cm

Anbefalinger

Her er noen produkter vi tror du liker.

Om varemerket
Om varemerket
MOEBE er et skandinavisk designvaremerke basert i København. I selskapet inngår kabinettmakeren Anders Thams samt arkitektene Nicholas Oldroyd og Martin D. Christensen. MOEBE designer og produserer varer hvor fokuset ligger på å holde seg til det enkle, elegante og viktigste i et produkt. De prøver å holde seg kreative og analoge i sin visjon, samtidig som de strever etter å redusere designen til sin enkleste form der resultatet blir ærlig og intuitivt.

Kundeservice

KundeserviceRetur & AngrerettKjøpsvilkårPersonvernerklæringReklamasjonVår prisgaranti
© 2020 Rum21.no