Nyheter
Belysning
Wire Stool, Rustfritt Stål
Nyhet!

Wire Stool, Rustfritt Stål

2 140 kr
Wire Stool er en krakk fra &Tradition med en fascinerende, stabelbar design som er perfekt for moderne rom.
På lager

Wire Stool, Rustfritt Stål

2 140 kr

Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp i 30 dager
Fri frakt!

Produktinformasjon

Avslør tidløs eleganse med Wire Stool, en Verner Panton-klassiker som bringer designinnovasjonen fra 1981 inn i hjemmet ditt. Denne krakken er laget av speilblankt rustfritt stål og er ikke bare et sete, men et kunstverk. Den passer for designentusiasten som setter pris på funksjon i kombinasjon med høy estetikk. Den kan stables og er like praktisk som den er vakker.

Designet av Verner Panton. Originaldesign fra 1981.

Bra å vite om Wire Stool krakken


- Designet av Verner Panton.
- Originaldesign fra 1981.
- Sete i magnetisk stål.
- Kombiner krakken med en Wire sittepute fra &Tradition.
- Stabelbar.
- For mer informasjon, last ned PDF.

Egenskaper

#rum21
Om varemerket
Den nordiske arven møter form. Materiale møter potensiale. &Traditions mål er å sette sammen disse verdiene til en moderne design. Omforme, omdefinere og gjenoppfinne materialer, teknikker og former. &Tradition omfatter gårsdagens mestere og talentene som kan skape fremtidens klassikere. &Tradition tror på design som er laget for å vare. I &Traditions sortiment finnes bl. a. lampen Flowerpot, en designklassiker skapt av den danske innredningsdesigneren Verner Panton.
Belysning Møbler Innredning Tekstil Tepper Servering Barn Utemøbler Nyheter null Inspirasjon Varemerker Designere Gavekort null null Kundeservice Om Rum21 Kundeservice null