Lights for a century - 10-20% rabatt på belysning >>

Kundeservice
Handlekurv
(0)
(0)
Favoritter
Møbler
product
variable_258180Wonder Modul Midtseksjon PG5, Karakorum 001 FChttps://www.rum21.no/wonder-pg5-karakorum-001-fc?p=237280https://az666937.vo.msecnd.net/67/2d56259a-53d1-4aa5-b344-c49c69243915OutOfStock22095NOK/mobler/mobler/sofaer/mobler/sofaer/hjorne-divansofaerGubiWonder sofa, formgitt av designstudioet Space Copenhagen for Gubi, gir deg friheten til å skape forskjellige sofakombinasjoner med modulære deler. Designet er en moderne tolkning av loungemøbler fra 70-tallet i en elegant og enkel design. Tilpass sofaen din akkurat slik du vil med de forskjellige modulene, eller velg en ferdig modulkombinasjon. Du fester enkelt de forskjellige modulene til hverandre. <br /><br />De fyldige putene er mykt brettet over ryggstøttens rette linjer, pent festet med skjulte magneter. Dette gjør at møtet mellom fremside og bakside mykner, og skaper et avslappet, sofistikert og behagelig utseende der overdådig lekenhet møter moderat enkelhet. <br /><br />Wonder er en perfekt stor sofa som er behagelig å synke ned i et stille øyeblikk uten å falle i en helt horisontal stilling. Den funksjonelle ryggstøtten gir ergonomisk støtte, slik at man kan sitte komfortabelt selv i lengre perioder. <br /><br />Med fast trekk. <br /><br /> <p><strong>Vedlikehold:</strong></p> <p>Forsøk først å børste bort eventuelt smuss fra overflaten. Hvis det ikke er nok, støvsug den skitne overflaten. Hvis sofatrekket må rengjøres mer anbefales det å bruke flekkfjerning. Unngå flekker ved å gni i sirkler, inn mot det skitne området. Unngå flekker ved å raskt fjerne smusset med absorberende papir, og deretter rengjøre med vann og et flytende fargeløst vaskemiddel. <br /><br />Rengjøring av sofaen skal alltid gjøres forsiktig. Test helst på et "usynlig" sted på sofaen før du rengjør den ordentlig. <br /><br /></p> <p><em>Ikke bruk følgende produkter:</em></p> <ul> <li>Ufortynnede rengjøringsvæsker</li> <li>Blekemiddel</li> <li>Ammoniakk</li> <li>Såpe for harde overflater</li> </ul> <p>For ytterligere råd om vedlikehold anbefales det å følge informasjon om det spesifikke tekstilet. <br />For vasketråd - følg alltid anbefalingene fra stoff-forhandlere.</p>22095
Shop/Møbler/ Sofaer/ Hjørnesofaer & Divansofaer
Nyhet!
1 / 1

Wonder Modul Midtseksjon PG5, Karakorum 001 FC

22 095 kr
Wonder sofamoduler fra Gubi lar deg kombinere en sofa som passer til akkurat deg og ditt hjem. Med fast trekk.
Leveringstid:  8-10 uker
30 dagers åpent kjøp
Rask leveranse
Koronainformasjon: Vi leverer som vanlig med trygg levering
Fri frakt!

Produktinformasjon

Wonder sofa, formgitt av designstudioet Space Copenhagen for Gubi, gir deg friheten til å skape forskjellige sofakombinasjoner med modulære deler. Designet er en moderne tolkning av loungemøbler fra 70-tallet i en elegant og enkel design. Tilpass sofaen din akkurat slik du vil med de forskjellige modulene, eller velg en ferdig modulkombinasjon. Du fester enkelt de forskjellige modulene til hverandre.

De fyldige putene er mykt brettet over ryggstøttens rette linjer, pent festet med skjulte magneter. Dette gjør at møtet mellom fremside og bakside mykner, og skaper et avslappet, sofistikert og behagelig utseende der overdådig lekenhet møter moderat enkelhet.

Wonder er en perfekt stor sofa som er behagelig å synke ned i et stille øyeblikk uten å falle i en helt horisontal stilling. Den funksjonelle ryggstøtten gir ergonomisk støtte, slik at man kan sitte komfortabelt selv i lengre perioder.

Med fast trekk.

Vedlikehold:

Forsøk først å børste bort eventuelt smuss fra overflaten. Hvis det ikke er nok, støvsug den skitne overflaten. Hvis sofatrekket må rengjøres mer anbefales det å bruke flekkfjerning. Unngå flekker ved å gni i sirkler, inn mot det skitne området. Unngå flekker ved å raskt fjerne smusset med absorberende papir, og deretter rengjøre med vann og et flytende fargeløst vaskemiddel.

Rengjøring av sofaen skal alltid gjøres forsiktig. Test helst på et "usynlig" sted på sofaen før du rengjør den ordentlig.

Ikke bruk følgende produkter:

  • Ufortynnede rengjøringsvæsker
  • Blekemiddel
  • Ammoniakk
  • Såpe for harde overflater

For ytterligere råd om vedlikehold anbefales det å følge informasjon om det spesifikke tekstilet.
For vasketråd - følg alltid anbefalingene fra stoff-forhandlere.

Egenskaper

Anbefalinger

Her er noen produkter vi tror du liker.

Om varemerket
Om varemerket
Siden 1967 har GUBIS kjernefilosofi vært å skape tidløs design med estetikk, innovasjon, funksjonalitet og kvalitet som veiledende prinsipper. GUBI ligger i spissen i den danske designverden og konsentrerer seg på å bygge en klassisk samling designikoner fra 1930 til dagens dato.

Kundeservice

KundeserviceRetur & AngrerettKjøpsvilkårPersonvernerklæringOrdre & LeveringReklamasjonVår prisgaranti
© 2020 Rum21.no