Nyheter
Belysning
254 Bastu Duftlys 50 g

254 Bastu Duftlys 50 g

216 kr
Anb. pris270 kr

Prishistorik 30 dagar

Tidigare lägsta pris216 kr
Duftlys fra L:a Bruket.
På lager

254 Bastu Duftlys

216 kr

Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp i 30 dager

Produktinformasjon

254 Bastu duftlys fra L:a Bruket med en treaktig duft i organisk soyavoks med cedar betoning. Det er perfekt for å skape en koselig stemning i ethvert rom. En perfekt gave til deg selv eller noen andre. Velg mellom ulike størrelser. Eksklusivt touch perfekt for å skape en luksuriøs følelse hjemme.

Bra å vite om 254 Bastu duftlyset
- Treaktig duft med cedar betoning.
- Laget av soyavoks.
- Organisk.
- Munnblåst, ravgul glasskrukke med lokk.
- Duftlyset finnes i forskjellige størrelser.


Egenskaper

 • Produktnummer
  321993
 • Lev. produktnummer
  11313
 • Varemerke
  L:a Bruket
 • Fraktklasse
  Small
 • Vekt
  50 g
 • Brennetid
  15 h
#rum21
Om varemerket
L:A Bruket, eller Lilla Bruket, er et svensk varemerke som ble grunnlagt i 2008 med røtter i vestkystens skjønnhet og natur. Produktene deres er kjent for å være naturlige og bærekraftige, og de strever etter å ivareta naturens beste ingredienser. Med en bred produktlinje som omfatter hudpleie, hårpleie og hjemmeprodukter, tilbyr de produkter av høy kvalitet som er skånsomme både mot mennesker og miljø. Deres filosofi legger vekt på enkelhet og funksjonalitet i kombinasjon med skjønnhet i harmoni med naturen og en holistisk livsstil.
Belysning Møbler Innredning Tekstil Tepper Servering Barn Utemøbler Nyheter null Inspirasjon Varemerker Designere Gavekort null null Kundeservice Om Rum21 Kundeservice null