Nyheter
Belysning

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

Affiliate

Informasjon
KjøpsvilkårOrdre & leveringPersonvernerklæringRetur & ReklamasjonCookies#yesrum21Betalingsalternativer

Tjen penger gjennom RUM21.no - Søk på RUM21's affiliateprogram i dag!

Har du en hjemmeside eller en blogg, og vil tjene penger på den? Er du dessuten interessert i å linke til en av Sveriges ledende mest ekspansive selger av designmøbler og innredningsdetaljer på nett?

Da har du havnet på rett sted. Som affiliate til RUM21 gis du muligheten til å tjene mye penger på enkelte ordre. Og det beste av alt - du kan begynne å tjene penger allerede i dag!

Vi betaler opp til 12 % av hele ordrebeløpet for hver bestillende kunde du sender til RUM21.no. Dette skjer i samarbeid med Tradedoubler  som kontrollerer alt som en uavhengig tredjepart og deretter betaler ut dine penger til deg.

Interessert? Følg instruksjonene under for å bli partner og ta din del av inntektene allerede i dag...

Med våre generøse affiliatebetalinger er vi en av de shoppingsidene som gir best utbetalt EPC til Tradedoublers og Tradetracker affiliates.

Som affiliate til Rum21.no markedsfører du noen av Europas ledende og mest ettertraktede varemerker/produsenter og designere av møbler, belysning og hjemmeinnredning. Hver måned tilkommer hundrevis av nye produkter i vårt voksende sortiment. Akkurat nå har Rum21 mer enn 80 varemerker.

Ditt salg får også ekstra skyts gjennom all reklamen på TV, innredningsmagasiner og radio som Rum21 gjør. Vårt mål er at du som affiliate for Rum21 alltid skal få godt betalt for dine anstrengelser med å markedsføre Rum21. Så gå ikke glipp av sjansen til å være med og ta del i tilveksten og dele på inntektene!

Hent våre bannere via Tradedoubler, Tradetracker eller direktelink til din blogg/nettsted fra www.RUM21.no.

Er det første gang du benytter deg av TradeDoubler? Det er veldig enkelt å bli partner...

Klikk her og følg instruksjonene så er du i gang!

Allerede medlem hos TradeDoubler?
Da trenger du bare å søke etter vår ProgramID, som er 206746.