Nyheter
Belysning
Avia Lysekrone 100 cm, Sort

Avia Lysekrone 100 cm, Sort

18 495 kr
Avia-lysekronen fra SLAMP er en fengslende lysarmatur som kombinerer kunst og funksjonalitet sømløst. Med sin unike design gir Avia lysekrone et snev av eleganse og raffinement til ethvert rom.
Leveringstid:  4-6 uker

Avia Lysekrone

18 495 kr

Velg riktig lyskilde

Det kan være vanskelig å velge riktig lyskilde til lampen din og kanskje enda vanskeligere å bestemme seg for hva slags lampe som passer i hjemmet ditt. Vi har satt sammen en enkel guide som vil veilede deg gjennom Lumens og Kelvins.

Les guiden her!
Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp i 30 dager
Fri frakt!

Produktinformasjon

I en perfekt konstruksjon omgir femti forskjellige Cristalflex®-lag den sentrale lyskilden og forvandler lys til skulptur. Den innovative bruken av materialer i Avia-lysekronen er et bevis på SLAMPs forpliktelse til å flytte grenser innen lysdesign. Materialet er lett, holdbart og gir eksepsjonell lysspredning, noe som resulterer i en innbydende glød som fyller rommet med atmosfære og ro. Avia-lysekronen er ikke bare visuelt imponerende, men den er også svært funksjonell. Den gir rikelig med belysning, noe som gjør den til et ideelt valg for boliger og kommersielle rom. Enten den er installert i en storslått foajé, en spisestue eller et stilig kontor, skaper Avia-lysekronen oppmerksomhet og skaper et slående fokuspunkt.

SLAMP, kjent for sin innovative tilnærming til lysdesign, har nok en gang levert et mesterverk med lysekronen Avia. Den kombinerer kunst, håndverk og funksjonalitet for å skape en unik lysarmatur. Enten du ønsker å legge til et snev av luksus i hjemmet ditt eller heve atmosfæren i et kommersielt rom, er Avia-lysekronen et valg som ikke vil skuffe.

Laget i Italia. Designet av Zaha Hadid.

Bra å vite om Avia lysekronen


- Gjenkjennbart, unikt design.
- Lett luksus.
- Støvfri, astatisk behandling.
- Uten lim eller skruer.
- UV- og varmebestandig.
- Laget i Italia.
- Designet av Zaha Hadid.
- Lyskilde ikke inkludert.
- For mer informasjon, last ned PDF.


Egenskaper

#rum21
Om varemerket
SLAMP er et italiensk lampevaremerke som ble grunnlagt i 1994 av Roberto Ziliani. Med sin kombinasjon av banebrytende teknologi og kunstnerisk design har de skapt unike og inspirerende lamper. Selskapet har også vunnet internasjonale priser og blitt elsket av designere og designentusiaster over hele verden. Hovedkontoret og produksjonen er basert i Roma.