Nyheter
Belysning

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

SLAMPSLAMP
SLAMP er et italiensk lampevaremerke som ble grunnlagt i 1994 av Roberto Ziliani. Med sin kombinasjon av banebrytende teknologi og kunstnerisk design har de skapt unike og inspirerende lamper. Selskapet har også vunnet internasjonale priser og blitt elsket av designere og designentusiaster over hele verden. Hovedkontoret og produksjonen er basert i Roma.
Viser 112 produkter
Sort
Blå
Brun
Grønn
Grå
Multi
Oransje
Rød
Transparent
Hvit
Gul
SLAMPPå lager
Lafleur Bordlampe Bærbar, Prisma
1 891 kr
SLAMPBestillingsvare
La Lollo Lysekrone Medium, Hvit
8 045 kr

InneholdSLAMP - Innovativ design og kreativitet fra Italia

SLAMP er et anerkjent varemerke innen belysning som har gjort seg kjent for sin innovative design og kreativitet. Siden de ble grunnlagt i år 1994 av Roberto Ziliani i Roma, Italia, har SLAMP kontinuerlig banet vei innen belysningsindustrien ved å skape unike og inspirerende lamper.

En av de beste egenskapene hos SLAMP er deres evne til å kombinere banebrytende teknologi med kunstnerisk design. Ved å benytte seg av moderne materialer og eksperimentere med former og strukturer skaper de belysningsprodukter som går bort fra de konvensjonelle normene. Lampene deres blir kunstverk i seg selv og gir rommet et uttrykksfylt og fascinerende lys.

SLAMP har et sterkt engasjement for kreativitet og det kunstneriske. De samarbeider ofte med fremstående designere og kunstnere for å skape spennende og unike lampekolleksjoner. Gjennom disse samarbeidene har de klart å skape et mangfold av stiler og uttrykk innen sitt sortiment. Enten det er moderne minimalisme, romantisk eleganse eller futuristisk djerve design, tilbyr SLAMP en bred variasjon for å tiltrekke seg ulike smaker og stiler.

Internasjonal fremgang og anerkjennelse

SLAMP har ikke bare fått anerkjennelse innen belysningsindustrien, men også innen designverden. Deres banebrytende og estetisk tiltalende lamper har vunnet flere prestisjefylte priser og utmerkelser over hele verden. Deres design har blitt kjent for å forene funksjonalitet og design på en unik måte.Varemerket har etablert seg på det internasjonale markedet og lampene deres finnes i mange land rundt om i verden. SLAMP sitt nærvær strekker seg langt utenfor Italias grenser og produktene deres er ettertraktet både av profesjonelle designere og designentusiaster.

SLAMP sitt hovedkontor og produksjon er fortsatt i Roma, der de fortsetter å drive innovasjon og skape inspirerende belysningsløsninger. Ved å kombinere avansert teknikk, kunstnerisk kreativitet og en lidenskap for design, fortsetter SLAMP å sette standarden for belysningsindustrien og forbli en pioner innen bransjen.