Nyheter
Belysning

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

Brutus Loungestol, Benhvit
101 copenhagen101 copenhagen

Brutus Loungestol, Benhvit

13 995 kr
Brutus lounge chair er et stilig møbel fra 101 Copenhagen med inspirerende brutalistisk arkitekturdesign og overbevisende sittekomfort.
Leveringstid:  6-8 uker

Brutus Loungestol

13 995 kr

Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp i 30 dager

Produktinformasjon

Ta et steg inn i en verden av brutalistisk arkitektur med loungestolen 101 Copenhagen. Håndlaget av de talentfulle designerne Kristian Sofus Hansen og Tommy Hyldahl er dette ikke bare en stol, men et kunstverk. Inspirert av de jordnære teksturene, de kraftige formene og den sentimentale appellen til design fra midten av 1900-tallet, byr denne stolen på mer enn bare et iøynefallende design. Stolen er laget av lett fiberbetong, og du vil umiddelbart legge merke til at den er uventet lett å flytte på. I motsetning til tunge, tradisjonelle alternativer, krever det ingen spesielle anstrengelser å flytte stolen for å fange det beste lyset eller bare omorganisere rommet. Hver enkelt stol er håndmalt til perfeksjon og har en unik, strukturert overflate som blir et samtaleemne i hjemmet ditt.

Designet av Kristian Sofus Hansen & Tommy Hyldahl.

Bra å vite om Brutus loungestolen


- Brutus er verdsatt for de myke, arkitektoniske linjene.
- Brutus er også verdsatt for den lette vekten.
- Loungestol i fiberbetong.
- Designet av Kristian Sofus Hansen & Tommy Hyldahl.


Egenskaper

#rum21
Om varemerket
101 Copenhagen er et dansk designmerke som ble startet i 2017 med en sterk visjon om å skape en verden av vakre tilbehør med genuint håndverk, kvalitet og tidløs design. Med en lidenskap for tre- og kvalitetsstruktur gjennom samarbeid med håndverkere, kombinert med estetikk som speiler dedikasjon til høykvalitative materialer, kan 101 Copenhagen være stolte over å presentere sin første samling med må-ha-detaljer og tidløse klassikere.