Nyheter
Belysning

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

Brutus Salongbord 60x60 cm, Benhvit
101 copenhagen101 copenhagen

Brutus Salongbord 60x60 cm, Benhvit

7 495 kr
Brutus er et sofabord fra 101 Copenhagen med en unik Brutalist-inspirert design som passer perfekt i enhver moderne bolig.
Leveringstid:  6-8 uker

Brutus Salongbord 60x60 cm

7 495 kr

Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp i 30 dager
Fri frakt!

Produktinformasjon

Vi presenterer sofabordet Brutus fra anerkjente 101 Copenhagen. Et kunststykke av innovativ design inspirert av brutalistisk arkitektur fra midten av 1900-tallet! Perfekt for deg som liker å uttrykke din unike personlighet og stil gjennom moderne design. Hvert enkelt bord er håndmalt for hånd og har en strukturert overflate som du ikke kan unngå å beundre og sette pris på. Brutus, som er laget av lett fiberbetong, er ikke bare vakkert, det er også lett å flytte rundt på. Brutus er mesterlig balansert og blander skarpe arkitektoniske linjer med mykere kurver, noe som skaper et unikt og slående møbel som snakker til sjelen din.

Designet av Kristian Sofus Hansen & Tommy Hyldahl.

Bra å vite om Brutus salongbordet


- Brutus er verdsatt for det arkitektoniske designet.
- Brutus er også verdsatt for den lette vekten.
- Salongbord i fiberbetong.
- Designet av Kristian Sofus Hansen & Tommy Hyldahl.


Egenskaper

#rum21
Om varemerket
101 Copenhagen er et dansk designmerke som ble startet i 2017 med en sterk visjon om å skape en verden av vakre tilbehør med genuint håndverk, kvalitet og tidløs design. Med en lidenskap for tre- og kvalitetsstruktur gjennom samarbeid med håndverkere, kombinert med estetikk som speiler dedikasjon til høykvalitative materialer, kan 101 Copenhagen være stolte over å presentere sin første samling med må-ha-detaljer og tidløse klassikere.