Nyheter
Belysning

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

Canopy 421/L Pendel, Bronsefarget

Canopy 421/L Pendel, Bronsefarget

24 085 kr
Canopy 421/L er en pendel fra Oluce med et originalt, autoritativt design som er ideelt for å skape en koselig atmosfære.
Leveringstid:  6-8 uker

Canopy 421/L Pendel

24 085 kr

Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp i 30 dager
Fri frakt!

Produktinformasjon

Lys opp rommet ditt med Oluces Canopy 421/L-pendel! Pendelen er designet av Francesco Rota og er en staselig nytolkning av den beskjedne takrosen. Den forvandler det en gang så enkle dekselet for takledninger til en slående, stor lampeskjerm som blir midtpunktet i rommet ditt. Den er laget av elegant metall og er mer enn bare en lysarmatur - det er et kunstverk som stammer fra den opprinnelige designen i 2009. Canopy 421/L er ikke bare visuelt tiltalende, den er også kjent for sin unike lysfordeling. Den innebygde sirkelpæren avgir et mykt, flytende lys som gir en varm og omsluttende atmosfære til ethvert rom. Denne pendelen er ikke bare for dem som setter pris på storslått design. Den er for alle som ønsker å tilføre hjemmet eller kontoret et snev av eleganse og varme.

Designet av Francesco Rota. Originaldesign fra 2009.

Bra å vite om Canopy 421/L pendelen


- Pendel i aluminium.
- Canopy 421/L er verdsatt for det storslagne designet.
- Fra kolleksjonen Canopy.
- Finnes også som en større størrelse.
- Designet av Francesco Rota.
- Lyskilde er inkludert.


Egenskaper

#rum21
Om varemerket
Oluce ble grunnlagt i 1945 av Giuseppe Ostuni og er en av Italias eldste produsenter av designbelysning. Varemerket har vært banebrytende siden 50-tallet innen belsningsdesign og har samarbeidet med ikoner som Tito Agnoli, brødrene Castiglion, Joe Colombo, Vico Magistretti og Christophe Pillet. I dag er Oluce et varemerke som fører sammen fortidens, nåtidens og fremtidens design på en innovativ måte med nyskapende designere og spennende materialer.