Nyheter
Belysning

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

Canopy 422/L Pendel, Bronsefarget

Canopy 422/L Pendel, Bronsefarget

34 845 kr
Canopy 422/L er en pendel fra Oluce med en imponerende kuppelformet design og myk belysning, perfekt for å skape en koselig atmosfære.
Leveringstid:  6-8 uker

Canopy 422/L Pendel

34 845 kr

Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp i 30 dager
Fri frakt!

Produktinformasjon

Er du på utkikk etter en effektfull pendel som løfter rommet ditt? Da trenger du ikke lete lenger enn til Canopy 422/L-pendelen fra Oluce. Denne pendellampen, som er designet av Francesco Rota, er en hyllest til den ofte oversette takrosen, og forvandler den fra en enkel ledningsskjuler til et elegant midtpunkt. Den kuppelformede lampeskjermen i metall gir Canopy 422/L en dristig tilstedeværelse. Men det som virkelig skiller denne pendellampen fra mengden, er den spesielle lyskilden - sirkelpæren. I motsetning til vanlige pærer avgir sirkelpæren et mykt, buet lys som omslutter rommet ditt med et varmt, behagelig lys som skaper en koselig og innbydende atmosfære. Canopy 422/L har siden lanseringen i 2009 vært en favoritt blant dem som ønsker å sette et kunstnerisk preg på hjemmet sitt.

Designet av Francesco Rota. Originaldesign fra 2009.

Bra å vite om Canopy 422/L pendelen


- Pendel i aluminium.
- Canopy 422/L er verdsatt for det storslagne designet.
- Fra kolleksjonen Canopy.
- Finnes også som en mindre størrelse.
- Designet av Francesco Rota.
- Lyskilde er inkludert.


Egenskaper

#rum21
Om varemerket
Oluce ble grunnlagt i 1945 av Giuseppe Ostuni og er en av Italias eldste produsenter av designbelysning. Varemerket har vært banebrytende siden 50-tallet innen belsningsdesign og har samarbeidet med ikoner som Tito Agnoli, brødrene Castiglion, Joe Colombo, Vico Magistretti og Christophe Pillet. I dag er Oluce et varemerke som fører sammen fortidens, nåtidens og fremtidens design på en innovativ måte med nyskapende designere og spennende materialer.