Nyheter
Belysning

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

Clizia Bordlampe Bærbar, Gull / Hvit

Clizia Bordlampe Bærbar, Gull / Hvit

4 189 kr
Vi presenterer den fantastiske Clizia Mama Non Mama bærbare bordlampen fra SLAMP, en fengslende blanding av naturinspirert design og allsidig funksjonalitet.
På lager

Clizia Mama Non Mama Bordlampe Bærbar

4 189 kr

Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp i 30 dager
Fri frakt!

Produktinformasjon

Dette trådløse og fullt oppladbare lyset følger deg overalt. Forestill deg den fortryllende gløden fra en bukett som pryder utendørsmiddagene dine og setter den perfekte stemningen for minneverdige sammenkomster. Forestill deg den varme utstrålingen fra denne lampen som lyser opp det avslappende badet ditt og skaper en beroligende atmosfære for å slappe av og forynge deg. Start dagen med en innbydende omfavnelse når Clizia Mama Non Mama forgyller morgenene dine med sin milde glød. I tillegg fungerer den som et ideelt midtpunkt for ethvert bord, og utstråler en unik eleganse som fanger oppmerksomhet og gir et snev av raffinement til innredningen din.

Denne bærbare bordlampen er designet med bekvemmelighet i tankene og har et dimbart LED-system som kan skreddersys for å passe til ethvert sted og enhver anledning. Med en batterilevetid på opptil 60 timer sikrer den langvarig belysning som tilpasser seg dine behov.

Laget i Italia. Designet av Adriano Rachele.

Bra å vite om Clizia Mama Non Mama bordlampen


- Laget i Italia.
- Gjenkjennbart, unikt design.
- Lett luksus.
- Støvfri, astatisk behandling.
- Designet av Adriano Rachele.
- Uten lim eller skruer.
- UV- og varmebestandig.
- For mer informasjon, last ned PDF.


Egenskaper

#rum21
Om varemerket
SLAMP er et italiensk lampevaremerke som ble grunnlagt i 1994 av Roberto Ziliani. Med sin kombinasjon av banebrytende teknologi og kunstnerisk design har de skapt unike og inspirerende lamper. Selskapet har også vunnet internasjonale priser og blitt elsket av designere og designentusiaster over hele verden. Hovedkontoret og produksjonen er basert i Roma.