Nyheter
Belysning

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

Clizia Mama Non Mama Vegg-/Taklampe 32 cm, Hvit

Clizia Mama Non Mama Vegg-/Taklampe 32 cm, Hvit

2 945 kr
Vi presenterer den fortryllende Clizia Mama Non Mama tak-/vegglampen fra SLAMP, en strålende feiring av glede, femininitet og det dype kjærlighetsbåndet.
På lager

Clizia Mama Non Mama Vegg-/Taklampe

2 945 kr

Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp i 30 dager
Fri frakt!

Produktinformasjon

Clizia Mama Non Mama er håndlaget med omhyggelig omhu og er laget av det fineste Cristalflex®-materialet, noe som sikrer en unik og forlokkende tilstedeværelse. Med sitt magnetiske hengesystem blir installasjonen en lek, slik at du enkelt kan bringe denne lampens skjønnhet til ethvert tak eller vegg. De delikate kronbladene flettes harmonisk sammen og danner en lysende bukett som utstråler en følelse av balanse og friskhet. Unn deg den sublime tiltrekningen til Clizia Mama Non Mama tak / vegglampe fra SLAMP - et mesterverk som fusjonerer kunstnerskap, håndverk og emosjonell resonans. La den bli midtpunktet i rommet ditt, og utstråle en tidløs sjarm som etterlater et varig inntrykk på alle som ser den.

Designet av Adriano Rachele.

Bra å vite om Clizia Mama Non Mama Vegg-/taklampen


- Laget i Italia.
- Gjenkjennbart, unikt design.
- Lett luksus.
- Støvfri, astatisk behandling.
- Designet av Adriano Rachele.
- Uten lim eller skruer.
- UV- og varmebestandig.
- For mer informasjon, last ned PDF.

Hvordan tar jeg vare på Vegg-/taklampen?
- Takket være det patenterte LED Magnetic-systemet kan armaturen fjernes med et enkelt klikk, selv når lampen allerede er montert, slik at den kan vaskes i dusjen.

Egenskaper

#rum21
Om varemerket
SLAMP er et italiensk lampevaremerke som ble grunnlagt i 1994 av Roberto Ziliani. Med sin kombinasjon av banebrytende teknologi og kunstnerisk design har de skapt unike og inspirerende lamper. Selskapet har også vunnet internasjonale priser og blitt elsket av designere og designentusiaster over hele verden. Hovedkontoret og produksjonen er basert i Roma.